www.car.cz
 

Tým projektu Formule 1 ve školách k vidění na televizních obrazovkách
     6.10.2008 21:21 - tisková zpráva


Erik Janiš a tým F1 ve školách v České televizi

Závodník Erik Janiš s týmem „F1 ve školách“ budou zítra, v úterý 7. října, hlavními hosty Dobrého rána České televize na programu ČT2. Člen juniorské soupisky tovární stáje Mercedes Benz v Euroserii F3 vystoupí jako jeden z patronů unikátního projektu. V celoplošném vysílání se dále představí koordinátorka „F1 ve školách“ Ilona Talašová a Ing. Josef Malý, ředitel 3E Praha Engineering, a s., firmy, která je technickým partnerem projektu.

Téma F1 ve školách (www.f1veskolach.cz) vytvoří hlavní linku úterního vysílání. Dramaturgové České televize připravili čtyři besedy, první hned po zprávách v šest hodin, poslední před závěrem ranního studia, kolem čtvrt na devět. Erik, v současnosti lídr hodnocení nováčků v prestižní Euroserii F3, bude navíc hostem chatu ČT, jehož prostřednictvím odpoví na dotazy diváků.


Erik Janiš se minulý týden zúčastnil propagační akce projektu F1 ve školách v Brně. Na snímku je zcela vpravo, vedle bratra Jarka, bývalé hvězdy formule 1 René Arnouxe, Adama Lacka a pilota týmu Force India F1 Vitantonia Liuzziho.

Motoristické hosty bude zpovídat dvojice moderátorů, bývalá Miss ČR a Evropy Monika Žídková a Radek Erben. Součástí úterního Dobrého rána na ČT2 bude také divácká soutěž o atraktivní ceny z prostředí automobilového sportu.

PR


 
 
Fotogalerie:   Projekt F1 ve školách v televizi, foto BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose