www.car.cz
 

Vrchař Milan Kašpárek s vozem AUDI TT DTM v Evropě nezklamal
     9.10.2008 11:26 - tisková zpráva


Evropská mise splněna, jsme na "bedně"

Minulý víkend jsme se zúčastnili úžasného závodu v německém Mickhausenu . V kategorii E1 se zde jako každoročně sešla obrovská konkurence a jen pro představu, prvních deset vozů mělo dohromady výkon přes 6000 koní. Takže při startu těchto monster lidé vytahovali deštníky, jelikož si mysleli, že se blíží bouřka.

V Německu se náš tým představil v sestavě: Milan Kašpárek- AUDI TT-R DTM, Tomáš Kašpárek – Škoda Fabia MK1, Mechanici 3kusy plus jeden kusý – Neoplan Caravanracing

Sobotní tréninky se jely za vydatného deště a krupobití a s těmito podmínkami se nejlépe vypořádal Tomáš, který jezdil nejrychlejší časy dvoulitrové třídy a přiváděl tím německého komentátora do varu. Milan zvolil tempo na jistotu, protože i když prší, stromy jsou pořád tvrdé a během tréninků se o tom přesvědčilo více, jak dvacítka jezdců.

Do nedělního závodu nastoupil Tomáš s cílem vyhrát dvoulitry. Přemíra snahy se projevila hned v první zatáčce, kde vykroužil krásné hodiny a tím pro něho vlastně závody skončili, jelikož minutovou ztrátu už nebylo možno na dvoukilometrové trati dohnat.

Milan již v této době věděl, že třetí místo v hodnocení FIA CUPu je jeho. Jel tedy na jistotu a zbytečně neriskoval a nakonec z toho bylo celkově deváté místo v E1. Za což mu tým děkuje, jelikož tzv. brutální tuning Audi o svodidla nebo strom by velmi zkomplikoval další plány týmu.

Z Německa jsme odjížděli spokojeni a již se těšíme na příští sezónu evropského poháru FIA CUPu, kde se hodláme „porvat“ o příčku nejvyšší tedy zlatou.

AUDI TT-R DTM můžete spatřit v plné kráse již tento víkend ( jen v sobotu !!) v Ostravě na Setkání mistrů

PR

oficiální stránky týmu: http://www.ecceracing.eu/


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2008 objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose