www.car.cz
 

Máte velký autopark? iMetrik vám ušetří spoustu nákladů
     22.10.2008 10:31 - tisková zpráva


iMetrik – satelitní zabezpečení vozidel – „Neplaťte víc než musíte“

Situace na trhu v oblasti satelitního zabezpečení vozidel a nabídka služeb je za poslední rok na českém trhu dostačující. Je to jen dobře, že firmy pružně reagují na vzrůstající nároky zákazníků v tomto segmentu. Doposud většina zákazníků volila klasickou dostupnou ochranu vozidla – fyzickou zábranu, skryté zabezpečení nebo měli předplacenou službu, když dostali telefonické nebo sms upozornění pokud bylo s vozidlem nestandardně manipulováno.

Počátkem roku přišli mobilní operátoři s vyšším standardem služeb nabízejícím za určitý měsíční paušál služby, pomocí kterých už můžete mít přehled o vašem vozidle „on-line.“

Společnost Fina s.r.o. s produktem iMetrik však dokazuje, že i na dokonalém se dá stále vylepšovat. Je první společností, která nabízí službu bez jakýchkoliv měsíčních paušálů. Výhodou je, že nejste „vázáni“ na žádného z mobilních operátorů.

Proč si zvolit iMetrik? Umožní vám, že svá vozidla můžete v současnosti bezpečně lokalizovat ve více než 120 zemích světa. Potřebujete jen přístup k internetu, uživatelské jméno a heslo. Po zakoupení přístroje a montáži do vozu neplatíte žádné měsíční paušály, poplatky za roaming, nikdo vás nenutí do dalších smluv, protože je úplně jedno jakého máte mobilního operátora. Bude vás to stát jednorázové, velice příjemné pořizovací náklady a účtována vám bude jen reálně využitá službu – „Pay as use.“

Co získáte? Pokud jste majitelem velké firmy a máte velký autopark iMetrik vám v první řadě ušetří spoustu nákladů. Budete mít přehled o svých vozidlech, tudíž už žádné černé jízdy. Nastavíte si nová pravidla. Můžete si určit zeměpisný prostor pohybu pro to-které vozidlo, tedy vymezit oblast, kde se může a má pohybovat. Pokud tyto hranice opustí (Geofence), můžete jej jednoduše při prvním zastavení vozidla deaktivovat. Jeho polohu lokalizujete přesně +- na 10 metrů s názvem státu, města a ulice, kde se nachází. Získáte tedy absolutní přehled o využívaní vozidel, veškerou evidenci o nákladech. Technická a finanční rizika budou již minimální.

Na váš zákaznický účtech si zakoupíte „kreditní body.“ Bude už jen na vás jak je využijete.

iMetrik je dalším velkým krokem vycházejícím vstříc svým klientům. V současné době, když je třeba zvážit každou investici a šetřit co nejvíce náklady, je třeba říct, že jeho možnosti jsou krokem dopředu velice příjemným.


O společnosti:

Společnost iMetrik, na českém trhu exklusivně zastoupená firmou Fina s.r.o., má hlavní sídlo v kanadském Montrealu. Byla založena v roce 2005 s cílem získat vedoucí pozici na globálním trhu bezdrátových koncepcí pro sledování a kontrolu pohyblivých výrobních prostředků a přenosu dat. V současnosti má v provozu více než 70.000 přístrojů a měsíční produkce je více než 7.000 kusů těchto zařízení.

Je producentem vlastního hardwaru, vyvíjí vlastní software a je nezávislým poskytovatelem telekomunikačních služeb. Rovněž je jedničkou ve svém segmentu na kanadském a německém trhu. Její produkty jsou využívány v automobilovém průmyslu, ve finančnictví, leasingu, pojišťovnictví a dalších oblastech.


iMetrik PR
PRIME Communication, s.r.o.: Denisa Kalivodová, GSM: 724 969 097, email: denisa@primeco.cz nebo Michaela Ridošová, GSM: 774 443 332, 602 303 938, email: michaela@primeco.cz

 

PR



 
 
Fotogalerie:   Dámská jizda - kuriózní havárie na parkovišti u Olympie Brno, foto mobilem PJ

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose