www.car.cz
 

Program auto-plus uzavřel partnerství s Dejvickým divadlem v Praze
     23.10.2008 13:43 - tisková zpráva


auto-plus spolupracuje s Dejvickým divadlem

 

  • program auto-plus uzavřel partnerství s Dejvickým divadlem v Praze
  • auto-plus partnerem první premiéry letošní sezony „Dračí doupě“
  • Ivan Trojan převzal od auto-plus rodinné MPV SEAT Alhambra

 

Praha, 23. října 2008 – Značka auto-plus uzavřela partnerství s Dejvickým divadlem, a stala se tak jeho oficiálním sponzorem. Diváci se s emblémem značky auto-plus setkají při vstupu do foyeru divadla, především se ale bude auto-plus významně podílet na tvorbě některých nových inscenací. Cílem spolupráce auto-plus s Dejvickým divadlem je podpora kultury v České republice.

 

„Spolupráce s Dejvickým divadlem nás velmi těší,“ říká Patrik Fejtek, vedoucí oddělení auto-plus společnosti Import VOLKSWAGEN Group, „a jsme hrdi na to, že můžeme podporovat tak skvělý kulturní projekt“. Prvním viditelným počinem spolupráce je předání modelu SEAT Alhambra ze sítě auto-plus jednomu z protagonistů Dejvického divadla, Ivanu Trojanovi.

 

Auto-plus se stane také partnerem první premiéry letošní sezóny, inscenace hry Viliama Klimáčka „Dračí doupě“, která byla napsána pro Dejvické divadlo a jednu z hlavních rolí zde ztvární právě Ivan Trojan.

 

Pro ředitelku divadla Evu Měřičkovou znamená partnerství s auto-plus především finanční pomoc dejvickému kulturnímu stánku, ale symbolizuje také určitou prestiž divadla. Jak sama ředitelka skromně podotýká, jde o spojení dvou dobrých adres.

 

Dejvické divadlo vzniklo v roce 1992 a za dobu své působnosti se stalo jedním z nejvýznamnějších současných českých divadel. V průběhu let stalo do jisté míry fenoménem na české divadelní scéně, o čemž mimo jiné svědčí téměř pravidelná účast na nejprestižnějších divadelních přehlídkách a festivalech a určitě i fakt, že v roce 2006 bylo už potřetí (po letech 1995 a 2002) oceněno nadací Alfreda Radoka jako Divadlo roku.

 

V roce 2008 má Dejvické divadlo na repertoáru deset inscenací. Nová sezona bude
v Dejvickém divadle ve znamení nových dramatických textů renomovaných českých autorů, ovšem nejen dramatiků. Všichni oslovení nabídku na spolupráci přijali a v současné době pracují na prvních podobách svých her, které jsou v různých fázích rozpracování. K nejzářivějším hereckým osobnostem Dejvického divadla patří Tatiana Vilhelmová, Martha Issová či Ivan Trojan.

 

Ivan Trojan, který již jezdí zapůjčeným vozem SEAT Alhambra, po studiu na pražském DAMU chvíli působil v Realistickém divadle a v letech 1990-1997 v Divadle Na Vinohradech. Po odchodu z tohoto divadla nastoupil do Dejvického divadla kde působí dodnes a kde získal v roce 2000 cenu Thálie za roli Oblomova  ve stejnojmenné inscenaci podle  románu I. A. Gončarova.

 

Mezi jeho další zásadní role v Dejvickém divadle patří např. role Lva Sergejeviče Teremina ve stejnojmenné hře Teremin, nebo role Petra ve hře Příběhy obyčejného šílenství, která se stala předobrazem známého filmu. Obě tyto inscenace režíroval Petr Zelenka, se kterým Ivan Trojan spolupracoval také při natáčení filmu Samotáři, k němuž Zelenka napsal scénář.

 

Auto-plus v ČR řídí importér nových vozů značek Audi, Volkswagen a SEAT. Na rozdíl od mnoha autobazarů, působících na českém trhu, oslovuje tato značka zákazníky širokou nabídkou zánovních, ojetých a referentských vozů s prověřeným původem a nadstandardními službami a zárukami. Kompletní nabídka sítě auto-plus je k dispozici online na stránkách www.auto-plus.cz.

 

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Autoshow Praha 2008 a Golf 6 a Scirocco, foto Karel Kolečko

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose