www.car.cz
 

Bratři Mičánkové se rozloučí na Hockenheimu
     24.10.2008 08:12 - tisková zpráva


Tečku za letošní závodní sezonou zdělají brněnští automobiloví závodníci a bratři Jiří a Tomáš Mičánkové na německém Hockenheimu, kde se o víkendu uskuteční závěrečné závody seriálů Porsche Carrera a VW Polo Cup. Právě na Hockenheimu se podařilo před třemi týdny Jiřímu Mičánkovi vyhrát oba závody seriálu Porsche Super Sports Cupu.

"Byla to pochopitelně dobrá příprava na závěr sezony, která nám pomohla v naladění vozu. Ale v Porsche Carrera Cupu bude mnohem kvalitnější konkurence. O prvenství budou nekompromisně bojovat René Rust s Janem Seyffarthem, mezi kterými je rozdíl devíti bodů," uvedl Jiří Mičánek.

Tři týdny od posledního závodu věnoval tvrdé přípravě a dolaďování pohárového vozu. "Bude to těžké, ale rád bych se rozloučil se sezonou důstojným výsledkem," dodal Mičánek, který kvůli termínové kolizi musel oželet start v brněnském vytrvalostním závodu Epilog. Zde před rokem zazářil, když posunul Charouzův Mercedes DTM na druhé místo.

Naději na vylepšení svého postavení má také šestnáctiletý Tomáš Mičánek. Ten ve své premiérové sezoně ve VW Polo Cupu je mezi nováčky po devíti závodech z desíti na sedmém místě, když na šestého Němce Volka ztrácí pouhé tři body. "Naději na úspěch má velkou. Musí ale jet hlavou a nesmí podlehnout emocím," poznamenal šéf stáje a otec bratrské dvojice Jiří Mičánek senior.

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2008 objektivem Jirky Mlse

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose