www.car.cz
 

Televizní MOTORTIP : Nogaro, Epilog, německá 3-Städte, Příbram i soutěž
     31.10.2008 00:06 - Pavel Jelínek


Televizní motoristický magazín MotorTip nabídne na přelomu října a listopadu několik různých okruhových podniků, ale také rallye i třeba velmi rychlé trucky, či pozvání na slovenskou Baju, do Prahy a na závěr i soutěž o vstupenky.

 „Nejdříve se podíváme, jak tým MM racing se dvěmi corvetami závodil v šampionátu FIA GT 3 v Nogaru . Pak se ohlédneme za tuzemským šampionátem v rallye, který je definitivně minulostí, když jeho posledním podnikem byla Příbram. Kromě řady krásných průjezdů v podání různých posádek můžete vidět i havárii Jana Vaňáče, který nedobrzdil v „Emilově“ zatáčce a skončil v příkopu. Minulostí je již rovněž tuzemský okruhový šampionát, který o posledním říjnovém víkendu ukončil šestihodinový Epilog v Brně. Ještě jednou nahlédneme i do zahraničí a to na německou 3-Städte, kde úspěšně startovalo i několik českých posádek. Roudnická stáj Buggyra se zase chystá na překonání svého vlastního rychlostního rekordu (281 km/hod) s truckem a možná se tak stane v Česku a to ještě do konce letošního roku. Byli jsme s kamerou i u toho, jak jediný výherce vyhrál tři automobily Chevrolet. Dvě výherkyně pak dostaly ve stejné soutěži dvě a jedno auto rovněž dle vlastního výběru. Podíváme se i na krásné veterány a na závod do vrchu s jejich přehlídkou Brno Soběšice. A na závěr přidáme pozvánky i soutěž. Slovenská Baja se po pěti letech pojede opět na písku a to v Záhorie a již za několik dnů. Prosincový Pražský sprint, kde je MotorTip mediálním partnerem, letos dozná několika změn a především by měl startovat již v pátek odpoledne. Na závěr si s námi můžete zasoutěžit o vstupenky na Autoslide 2009 Pardubice, kde je náš pořad rovněž jedním z mediálních partnerů. Takže se domnívám, že nabídka pořadu je opět velmi pestrá, přestože pořad vzniká ve značně skromných podmínkách. Velkým zpestřením pak jistě je řada on boardů z různých závodních vozů, a to z rallye počínaje, přes okruhy až třeba po trucky ,“ podotýká Pavel Jelínek, šéfredaktor pořadu.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) a dále v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či na kabelovkách v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem, Litoměřicích. Lovosicích, či Štětí. Novinkou pak je vysílání na celostátní  čistě motoristické televizi SPORT 5.
 
Na internetu stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz  a pořad se okamžitě, kdykoliv vysílání spustí. (pokud se stránky nespustí po kliknutí na tento odkaz, adresu zkopírujte a vložte….). Další možnost zhlédnutí pořadu pak je nově na www.i-vysočina.cz
 
„Doplňme ještě plány do příštího vysílání. Ještě se podrobněji podíváme na šestihodinový Epilog v Brně a to včetně několika rozhovorů se závodníky. A stejně tak se ještě jednou ohlédneme za nedávnou Podzimní cenou Brna, která se prostě do tohoto pořadu již nevešla. Připravujeme také reportáž z posledního podniku ve sprintrallye - ze Vsetína. Opět připravujeme také soutěž o vstupenky pro hravé diváky. A nejen to,“ doplňuje ještě Pavel Jelínek.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
http://www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
http://www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního dílu MT na internetu !)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
 
Tuning Magazíne, www.tuning-magazine.cz
 
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Alois Folta
Aleš Svoboda
Karel Kubeš
Michal Nedbal
Pavel Jelínek
Vítězslav Klígl
JNK studio
Mediasport
Archiv týmů
 
Spolupráce:
 
Edita Prášková
Veronika Šeblová
Jiří Dokulil
Martin Folta
Vladimír Rožánek
Zdeněk Šmídek
Antonín Kelnar
Zdeněk Jelínek, JNK
Jakub Špaček
 
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Kontakt na redakci : Mobil : 732 223456    
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2008_listopad_1

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2008 objektivem Jany Michlové

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose