www.car.cz
 

Celkem spokojenost s testováním nové Buggyry 09
     12.11.2008 18:13 - tisková zpráva


Spokojenost s testováním!

Hned trojice truckerů se zúčastnila včerejšího testování v Mostě, kterým tým Buggyra International Racing System zahájil sezónu 2009, ve které obhajuje letošní maximum. Vedle dvojice mistrů Evropy ve složení David Vršecký – Markus Bösiger usedl do kabiny Buggyry nejmenovaný španělský jezdec.

"Po dvou mistrovských sezónách je o Buggyru velký zájem. Nemáme problém jednat s kýmkoli, nicméně respektujeme žádost španělského jezdce o anonymitu," potvrdil šéf týmové logistiky Petr Marek s tím, že se v případě tajuplného španělského truckera jedná o velmi zkušeného jezdce.

To David s Markusem testují v Mostě zcela veřejně a jejich první testovací den proběhl ke vzájemné spokojenosti. "Řekl jsem Markusovi, že mi sice nemusí říkat mistře, ale vzhledem k aktuálnímu stavu pojedu jako první novým autem já," řekl Vršecký nacházející se v evidentně dobrém rozmaru.

"David má na to pochopitelně právo. Jen jsem si říkal, že budu muset jet v poklidu. Pokud bych mu se starším autem naložil hned při prvním testování, mohl bych nabourat jeho mistrovské sebevědomí. A David je přece jen mladý kluk," kontroval Markus.

Oba jezdci, kteří si v průběhu dne již tradičně měnili oba závodní speciály neskrývali po konci prvního ze tří testovacích dnů spokojenost . "Po několika hodinách určitě nepřišel čas na vynášení kategorických soudů, z nového auta mám ale dobrý pocit. Myslím si, že rozdíly mezi speciály z jednotlivých sezón se budou čím dál tím více smazávat," prohlásil po dojezdu David.

"Zcela souhlasím. Ještě nikdy jsem netestoval tak brzo po konci sezóny, takže mám provozní teplotu. Vzhledem k tomu, že nové auto reaguje někdy trochu jinak, než to letošní, je znát, že došlo ke změnám, což ostatně potvrzují i telemetrické údaje. Nutno říci, že se jedná o změny k lepšímu," dodal Markus.

 

Buggyra



 
 
Fotogalerie:   Global Assistance Setkání mistrů 2008 - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose