www.car.cz
 

ÚAMK zase motoristům rozdává dárečky
     27.11.2008 17:03 - tisková zpráva


Vánoční Balíček je opět tady 

Vánoce jsou tady a ÚAMK zase rozdává dárečky. Všechno kolem nás zdražuje a tak většina řidičů již počítá náklady na svého miláčka pro příští rok. ÚAMK Vám nabízí jedinečnou příležitost, jak si zajistit celoroční cestování v pohodě a s jistotou po celé Evropě.

Vánoční balíček ÚAMK je plný výhod a služeb, se kterými si budete vždy a všude jisti, že v krizové situaci nezůstanete sami.
Roční mezinárodní Klubová karta ÚAMK Plus, Vás opravňuje opakovaně čerpat asistenční služby v ČR i zahraničí, k tomu Vám nabízíme roční dálniční kupón 2008 a roční předplatné automobilového magazínu AUTOSTYL, za neuvěřitelných 2 300 Kč.

Stanete-li se bezplatně naším dopravním zpravodajem tzv. "Zeleným Andělem", bude pro Vás balíček ještě výhodnější. - 2 200 Kč


Jakékoli dotazy rádi zodpovíme.

Vánoční balíček můžete zakoupit na pobočkách ÚAMK a Autoturistu, objednat přes Internet, nebo telefonicky na čísle 1230 a v nejbližším možném termínu jej obdržíte na dobírku na Vaši adresu.

Co obsahuje Klubová karta ÚAMK plus?

Komplexní služby pro motoristy v ČR i zahraničí.
24 hodin, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce.
Služby v případě poruchy i nehody a to opakovaně.
(silniční služba, odtahová služba, náhradní vozidlo...).

Měsíční magazín pro motoristy AUTOSTYL | ÚAMK.
Více o Klubových kartách ÚAMK ZDE

PR


 
 
Fotogalerie:   Monumentální předávání policejních vozů v Brně, list. 2008, fotoJiří Mls

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose