www.car.cz
 

Petr Hozák do ex továrního speciálu Subaru Impreza WRC !!
     4.12.2008 23:40 - tisková zpráva


Už o nadcházejícím víkendu se na Pražském Rallysprintu poprvé za volantem vozu specifikace WRC představí klatovský jezdec Petr Hozák. Zkušeného pilota pak bude navigovat Libor Medáček, jednatel společnosti Statech, která se stala dalším významným partnerem týmu Pubblicita Racing. Oba borci usednou do ex-továrního speciálu Subaru Impreza WRC oblečeného do barev generálního partnera, autobazaru Extraauto.

"Design vozu pro Pražský Rallysprint se opravdu povedl. To, co dělá rally krásnou, jsou i její fanoušci a právě těm jsme chtěli dát příležitost vymyslet si vlastní design Extraauto. Návrhů přišlo opravdu mnoho a bylo těžké z nich vybrat ten nejlepší. Doufám, že jsme vybrali ten nejkrásnější a bude se divákům líbit," uvedla marketingová managerka Extraauto Jana Karglová.

Nejúspěšnějším autorem se stal pan Jan Žáček, na kterého čeká nezapomenutelná zážitek, a sice svezení v Subaru WRC, jehož vzhled navrhl on sám. Stejná cena patří i panu Milenu Ivanovu Milchevovi ze Smržovky, který se stal posledním výhercem soutěží o svezení.

Závodní speciál maďarského pronajímatele Korda Racing bude k vidění v České republice už ve čtvrtek dopoledne na autodromu v Sosnové, kde se uskuteční poslední test před samotným závodem. Veřejnost však bude mít i jedinečnou příležitost prohlédnout si vůz pěkně v klidu a to ve čtvrtek 4. prosince v 15:00 v areálu autobazaru Extraauto.

"Ráda bych pozvala všechny příznivce rychlých kol k nám do autobazaru v Praze 9 na Černém Mostě na oficiální představení designu Extraauto. Závodní speciál zde bude vystaven k prohlédnutí a je připravena i autogramiáda pilota Petra Hozáka. Za celé Extraauto bych chtěla popřát posádce co nejlepší výsledek a bezproblémové dojetí do cíle," dodala Jana Karglová.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Tým OFFROAD CENTRUM na přejímkách Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose