www.car.cz
 

Lopraisův tým odlétá z Vídně na Dakar již v neděli
     27.12.2008 20:47 - tisková zpráva


Odjezd Loprais Tatra Teamu

Jaké jsou nejbližší plány celého týmu v době, kdy na nás závodní i doprovodná technika už čeká vyložená na argentinském molu?

Celá sestava se sejde na vídeňském letišti Schwechat v neděli 28. prosince v podvečer. V 19:25 odlétáme přes Madrid a Santiago de Chile (ano, právě touto oklikou, na dohled od Valparaiso, kde bude mít dakarská karavana den volna) do Buenos Aires, kam bychom měli dorazit 29. prosince odpoledne místního času.

Na taktické porady v průběhu cesty asi nebude čas ani chuť, většina letu proběhne přes noc. 30. a 31. prosince vyzvedneme vozy v přístavu a dokončímě zbylou část administrativních a technických přejímek. 1. a 2. ledna se na náměstí La Rural v Buenos Aires budou konat pódiové ceremoniály, jako součást celoargentinské oslavy příchodu nového roku.

 

3. ledna do toho jdeme naostro, rovnou startem do první etapy.

Protože i náš web na dohled od startu výrazněji ožívá, sledujte prosím i sekci Aktuality, pokud by vám některá z novinek měla utéct z úvodní obrazovky.

Jiří Vintr 
http://loprais.cz/


 
 
Fotogalerie:   Dubaj 2008 a krasavice kolem aut objektivem Karla Kubeše

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose