www.car.cz
 

Marek Rybníček bude o nadcházejícím víkendu startovat na Autoslide v Pardubicích.
     6.1.2009 08:01 - Jirka Navrkal


 

Náměšťský jezdec si zpestří přestávku mezi závody do vrchu startem na exhibičním závodě automobilů na plochodrážním stadionu v Pardubicích s názvem AUTOSLIDE . Marek bude startovat za tým Mediasport.CZ s rallycrossovým vozem Škoda Fabia 4x4.


Po rally a závodech na okruzích bude pro Marka Rybníčka , jehož hlavní motoristickou disciplínou jsou závody do vrchů , start na AUTOSLIDE další výzvou zkusit něco nového. Samotný Marek se na start se Škodou Fábii 4x4 na AUTOSLIDE moc těší.Také doufá, že se bude dobře bavit za volantem tohoto 300 koňového monstra , a že pobaví i přítomné diváky. Jak sám přiznává v těchto závodech nejde o výsledek , ale hlavně o zábavu.


Markovi Rybníčkovi bude při tomto závodě velkým rádcem jak ovládat rallycrosové auto s náhonem na všechny čtyři kola, jeho stájový kolega nor Guttorm Lindefjell , který je ostříleným jezdce Mistrovství Evropy v rallycrossu , kde startoval s vozy Ford Focus, Citröen C4 a v neposlední řadě právě se Škodou Fábií.



Pokud nemáte nic naplánovaného na tento víkend na sobotu 10.1.2008 , přijeďte se podívat na plochodrážní stadion v Pardubicích , kde předvedou své umění jezdci na vozech napříč celým automobilovým sportem. K vidění budou rallycrosová auta , rallyová auta ale třeba i buginy.


Časový harmonogram :


11:00 – 12:00 Volný trénink
12:50 Nástup na slavnostní zahájení
13:00 Slavnostní nástup - zahájení
13:30 - 17:30 Rozjíždky
17:30 Finále
18:00 Vyhlášení výsledku finálových jízd bude ihned po skončení finále.


Oficiální stránky závodu AUTOSLIDE ZDE

Seznam startujících ZDE

foto: Mediasport.CZ


 
 
Fotogalerie:   Autoslide Žarnovica 2008, foto Pavel Jelínek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose