www.car.cz
 

David Vršecký zahájil přípravu na novou sezónu
     9.1.2009 20:33 - tisková zpráva


Vršecký zahájil přípravu
Přestože roudnické BTC zahájí letošní provoz příští pondělí, pro úřadujícího mistra Evropy a dvojnásobného světového rychlostního rekordmana v jízdě závodním tahačem Davida Vršeckého již nová sezóna začala. A to tradiční návštěvou fitness centra.

K Davidově nelibosti byla totiž všechna zařízení určená k získávání fyzické kondice uzavřena. A přestože roudnický trucker patří do málo početné kategorie těch, pro které je nabytí každého kilogramu navíc velkým úspěchem, do fitness centra se po dvoutýdenní pauze velmi těšil. "Martin Koloc mě kdysi dávno donutil začít pracovat na kondici a dodnes jsem mu za to vděčný. Dnes to bylo v pohodě, jen tak na protažení, ale postupně začnu přidávat na intenzitě," prozradil David.

"Tento měsíc začnu se squashem. Potřeboval bych rovněž zapracovat na vlastní aerobní kapacitě. Zatímco Markus se dva roky vyhýbá vzájemnému utkání ve squashi, já si to s ním klidně na kole rozdám. I když nevím, jestli bych hned na úvod zvládl sedm hodin v sedle."

V průběhu rozhovoru se David připravoval na cestu směr Krkonoše. "Dohodli jsme se s naším závodním inženýrem Robinem Dolejšem, že vezmeme partnerky a vyrazíme do hor na snowboard. Sjíždění kopců je asi jediná rychlostní disciplína, kterou si v současné době můžeme vzhledem k počasí dovolit," žertoval mistr Evropy.

"Kromě toho si myslím, že chce Robin učinit v těchto dnech jedno mimořádně závažné životní rozhodnutí a rád bych byl u toho."

BUggyra


 
 
Fotogalerie:   Marek Spáčil v úvodu Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose