www.car.cz
 

V sobotu v Pardubicích nejen závody, ale i skvělá atmosféra !...
     9.1.2009 20:35 - tisková zpráva


AUTOSLIDE NENÍ JEN O KVALITNÍCH ZÁVODECH

Autoslide, který se uskuteční už tuto sobotu 10. ledna 2009 v Pardubicích na svítkovském plochodrážním stadiónu je nejen o kvalitních závodech, ale i o fantastické atmosféře... Během Autoslide-u pro návštěvníky organizátoři připravili několik atrakcí, ale i pěkný doprovodný program. Velkým lákadlem bude simulátor formule 1, kde si i nejmenší mohou zkusit jaké pocity zažívá pilot formule na nejrůznějších okruzích po celém světě.

Ti více odvážní využijí možnost adrenalinových letů helikoptérou a podívat se na celý areál Zlaté Přilby z ptačí perspektivy. O hlavní přestávce mnoho z vás využije možnost návštěvy depa a určitě nezaváháte. Jezdci se těší na rozdávání autogramů. Samozřejmě bude v celém okolí plno stánků s občerstvením, svařákem, s něčím na zahřátí a také se suvenýry. Za zhlédnutí určitě stojí i slovenského imitátora Fredieho Mercury Petra Pačuta. Přijede i velký bavič a zpěvák Vladimír Hron. Jako závěrečnou třešničkou na dortu bude překrásný ohňostroj...


AUTOSLIDE 2009 - všeobecné informace pro návštěvníky akce

Program: Sobota 10. 1. 2009
11:00 - 12:00 Volný trénink
13:00 Slavnostní nástup - zahájení
13:30 - 16:45 Rozjížďky
17:00 Finále
17:30 Vyhlášení výsledku a ohňostroj

Vážení motorističtí fandové, akce AUTOSLIDE odstartuje již tuto sobotu. Těšíme se na opravdové souboje kolo na kolo, příjemné setkání s jezdci a hlavně s vámi. našimi příznivci.

Využijte jedné z posledních možností získat vstupenky v předprodeji na ticketportal.cz a ticketstream.cz a v klidu očekávejte velkou sportovní událost. Areál se pro veřejnost otvírá od 10.00 a vstupenky můžete zakoupit i přímo na místě.Areál Zlaté Přilby pardubické je stavěný pro plochodrážní motocykly. Závodnické depo sídlí proti areálu a jezdci přejíždějí přes hlavní cestu. Proto využívejte silince přes obec Svítkov nebo hromadnou dopravu.

Nezapomeňte, že se akce účastníte na vlastní nebezpečí, proto dbejtne na pokyny pořadatelu a sledujte informační tabule. Těšíme se na vás již 10. ledna 2009 v Pardubicích.

Váš tým Autoslide.

Výsledky sobotních závodů na Slovensku :


Divize 4x2
1. Tomáš Hurt CZ Citroen
2. Karol Šedivý SK Seat Ibiza
3. Patrik Tužinský SK VW Golf

Divize 4x4
1. Jozef Zimerman SK Toyota Corola
2. Norbert Dreisig SK VW Golf
3. Roman Vlčko SK Nissan

Buginy open
1. Martin Švábenský CZ PRXV6
2. Pospíšilík Tomáš CZ Honda
3. Boris Vaculík CZ Nissan V6

Juniori Divize 4x2
1. Karol Šedivý ml. SK Seat Ibiza
2. Martin Krajči SK Škoda Fabia
3. Henrich Marko SK

Víc info i aktuální fotografie naleznete na: www.autoslide.sk

 


 
 
Fotogalerie:   Tovární tým Mitsubishi na Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose