www.car.cz
 

David Vršecký králem prkna! Roudnický trucker v absolutní pohodě
     13.1.2009 11:18 - tisková zpráva


První ryze pracovní den úřadujícího mistra Evropy Davida Vršeckého

Vršecký králem prkna!
První ryze pracovní den má za sebou úřadující mistr Evropy David Vršecký. Před sezónou obhajoby svého titulu, což se doposud podařilo pouze kvartetu Koloc, Lenz, Körber, Albacete se cítí roudnický trucker v absolutní pohodě.

Do značné míry k tomu přispěl i avizovaný pobyt v Krkonoších! V jeho průběhu se David věnoval především sjezdovému snowboardu, který mu i přes bezpočet pádů doslova učaroval. "Mám štěstí, že mi ho zatím nikdo na rozdíl od motorky smluvně nezakázal. Absolutní bomba. Žádný omezovač, mohl jsem jezdit, jak rychle jsem chtěl. Každý den jsem byl fyzicky absolutně vyřízený. Budu muset v posilovně více pracovat na nohách."

První pracovní den proběhl podle Davida zcela standardně. "Přivítali jsme se, jako kdybychom se neviděli dva roky. Pak jsme se navzájem podělili a zážitky z dovolené. S potěšením můžu konstatovat, že stále přibývá těch, které nelze publikovat ani na internetových stránkách Buggyry," prozradil David. Od zítřka se začne Buggyra Technology Centrum pozvolna rozjíždět.

"Před dovolenou nám dal Mario nějaké úkoly. Vše jsem poctivě vypracoval, jenom si dnes ověřím nějaká data u Markuse Bösigera. Zítra si pak s Mariem a inženýry stanovíme plán na leden."

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Marek Spáčil v úvodu Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose