www.car.cz
 

Soutěž o nový GOLF začala 12. ledna 2009 a potrvá do 15. března 2009
     13.1.2009 11:26 - tisková zpráva


Volkswagen spouští soutěž o nový Golf
• Soutěž začíná 12. ledna 2009 a potrvá do 15. března 2009
• Výherce získá nový Volkswagen Golf šesté generace

Praha, 13. ledna 2009 – Volkswagen spustil speciální webovou stránku na adrese www.golf6.cz, která nabízí nejen informace o novém Golfu, ale také možnost zapojit se do interaktivní soutěže o tento zbrusu nový vůz. Soutěž je dvoukolová a potrvá devět týdnů. Soutěžící musí nejprve správně vyplnit zábavný kvíz, poté na něj čeká soutěžní otázka. Autor nejpřesnější odpovědi se stane majitelem nového Golfu, dalším devíti nejblíže tipujícím účastníkům soutěže bude nový Golf na týden zapůjčen.

Všichni návštěvníci webové stránky www.golf6.cz mohou ve dnech od
12. ledna 2009 do 1. března 2009 vyplnit zábavný kvíz, v němž soutěžící vizuální formou zařazuje jednotlivé dobové předměty do odpovídajících časových období jednotlivých generací modelové řady Volkswagen Golf. Po nesprávném pokusu může soutěžící kteroukoli ze šesti úrovní kvízu opakovat tak dlouho, dokud ji správným řešením neuzavře. Po absolvování všech šesti úrovní postupuje soutěžící po povinné registraci do druhé části soutěže.

Pomyslné finále soutěže o nový Golf šesté generace začne 2. března 2009 a bude ukončeno 15. března 2009. Každý z registrovaných soutěžících bude o začátku druhého kola informován speciálním e-mailem. Zatímco v prvním kole této hry mají soutěžící pro správné splnění úkolů libovolný počet pokusů, odpověď na finálovou otázku mohou odeslat jen jednu jedinou.

Výhru – nový osobní automobil Volkswagen Golf šesté generace – získá ten soutěžící, který odpoví správně nebo jehož odpověď bude nejblíže správné odpovědi.

Pokud bude více soutěžících se správnou odpovědí, vyhraje pouze ten, kdo odpoví ve stanovené lhůtě pro zaslání odpovědi jako první. Vyhodnocení bude zveřejněno na webu v následujícím týdnu po skončení druhé části soutěže, tedy v týdnu od 16. března 2009. Kromě soutěžení se samozřejmě všichni návštěvníci webových stránek www.golf6.cz mohou s novým Golfem do detailu virtuálně seznámit.

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations
www.volkswagen.cz 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Tovární tým VW na startu Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose