www.car.cz
 

Na tradiční Kart Arena Setkání mistrů 2009 přijedou i Dakaráci !
     23.1.2009 15:02 - Pavel Jelínek


Již  v sobotu se uskuteční tradiční Kart Arena Setkání mistrů 2009, které se jede jako dvouhodinový závod tříčlenných družstev a je závodem vybraných nejlepších českých a slovenských automobilových a motocyklových závodníků ze všech disciplín motoristického sportu.

Navíc osm nejrychlejších jezdců měřeného tréninku pojede po skončení dvouhodinového závodu finále jednotlivců.

Mezi pozvanými jezdci je řada hvězd z řad závodníků různých disciplín.  Mimo jiné Karel Abrahám, Lukáš Pešek, Jiří Janák , Václav Janík, bratři  Janišovi i bratři Mičánkovi, Petr Kuchař, Dan Michl, Václav Pech,  Josef Peták, Emil Triner, či truckerský mistr Eropy David Vršecký a mnozí  další. Nejnovějším "přírustkem" do startovních listin pak je Marek Spáčil, který z kapes ještě vyklepává  dakarský  písek a který  přijal pozvání i se svým  spolujezdcem Zdeňkem Kubešou.

Čeká je určitě zásadní změna volby stopy a v brněnské Kart Areně především bude mnohem méně  písku .... Nicméně i pro média se bude jednat o jednu  z prvních možností promluvit s posádkou  o jejím návratu z Dakaru, kde patřili  mezi velké překvapení  kategorie  trucků. Pozvání dostali i další Moraváci, dokonce absolutně sedmí na Dakaru, Mirek Zapletal s Tomášem Ouředníčkem. Ti ale na motokáry nepřijedou, nebo't sotva se vrátili z Jižní Ameriky, odjždějí právě v sobotu už opět na další závody.


 
 
Fotogalerie:   Tým Marka Spáčila a další za polovinou Dakaru 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose