www.car.cz
 

Roudnické BTC nedobytnou pevností, pokud jde o informace o novinkách
     26.1.2009 19:49 - tisková zpráva


BTC nedobytnou pevností!

Jak vidno, začal lítý boj o truckový trůn již v lednu! Takto stručně a výstižně lze charakterizovat současný stav v roudnickém Buggyra Technology Centru. Toto se totiž proměnilo v nedobytnou informační pevnost!

Vzhledem ke skutečnosti, že nejúspěšnější tým truckové Evropy zahájil přípravu na rok 2009 testováním v Le Mans již na konci té loňské sezóny, je ve srovnání s konkurencí nepochybně v časovém předstihu. Důkazem toho je skutečnost, že zítra, případně ve středu vyrazí tým k prvnímu letošnímu testování. Místo a jeho účel jsou však obestřeny rouškou tajemství.

Jak potvrdil jindy sdílný závodní inženýr Robin Dolejš po konzultaci s technickým ředitelem týmu Mario Kressem, rozhodla se Buggyra vyhlásit na dobu blíže neurčitou informační embargo ohledně přípravy nového závodního speciálu.

Co k tomu dodat? Snad jen tolik, že pod vedením německého inženýra vyhrála Buggyra v posledních dvou sezónách vše, co se vyhrát dalo, včetně 23 z celkového počtu 36 pohárových závodů. Stav utajení pak naznačuje, že i letos se má konkurence na co těšit!

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Český tým Buggyra v sezóně 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose