www.car.cz
 

KW BT 2009 hlásí již 310 přihlášeno jezdců !!
     13.2.2009 23:08 - tisková zpráva


Přesně 14 dní před koncem registrací do mezinárodního seriálu v závodech automobilů do vrchu KW Berg-Trophy 2009 je přihlášeno celkem více jak 310 jezdců. Konec registrací je spojen s datem 28. 2. 2009, kdy bude poslední možnost se přihlásit a zaplatit licenci ve výši 800,- Kč, na základě čehož jezdec obdrží Prioritu B.

Další možnost registrací bude až přímo na jednotlivých závodech, ale to již jezdec obdrží pouze Prioritu C a na každém svém závodě bude platit víkendovou licenci ve výši 300,- Kč. Jezdci s Prioritou C budou vedeni v přihláškách na jednotlivé závody vždy až za jezdci s Prioritou A a B.

Při situaci, kdy na závodech v Náměšti nad Oslavou, Divákách, Pezinku, Bánovcích nad Bebravou, Zvolenu a Breznu, má KW Berg-Trophy blokováno 80 míst pro jezdce, nebude velká šance startu.

Na sezónu 2009 byla upřesněna i výše pojistky jezdce na jednotlivých závodech a to na škody způsobené na třetích osobách. Každý jezdec uhradí na administrativní přejímce částku ve výši 650,-Kč. Pojistné smlouvy jak pro jezdce, tak i pořadatele, budou uzavřeny s Assekuranz Consulting s.r.o. Plzeň.

Jezdci mají možnost uzavřít i své úrazové pojistky. Vše k pojistkám naleznete v sekci Dokumenty nebo na webových stránkách www.assekuranz.cz.  

 

PR


 
 
Fotogalerie:   KplusK oficiálně na TK představuje své vozy Saleen , foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose