www.car.cz
 

150 vrchařů zahájí sezónu značně netypicky autodromu Most
     30.3.2009 20:24 - tisková zpráva


Pozvánka do Mostu

Zveme všechny příznivce kopců na zahájení letošní sezóny závodů automobilů do vrchu - Mistrovství ČR ÚAMK, netypicky na autodrom Most. Každého jezdce čeká osm průjezdů systémem ZAV, s tím, že tréninkové jízdy budou v intervalu 10s, což umožňuje šíře autodromu a jistě to bude zajímavé i pro diváky.

K závodu je přihlášeno 150 jezdců, na rozdíl od jiných podniků, mají již zaplaceno startovné. Je mezi námi jak mnoho nováčků, tak i zkušených jezdců z jiných seriálů. Namátkově to jsou Petr Vojáček, Roman Štilec, Luděk Měkuta, Tomáš Bek, Pavel Kolář, Miroslav Adámek, Mirek Látr, Ladislav Kopelent atd.

Ze slavných legend se nám podařilo přesvědčit k účasti a návratu na tratě po několika desetiletích Zděnka Ponce a Jana Semlbaura seniora! Příjemným překvapením je také návrat Mistra ČR skupiny N r. 2003 Oskara Beneše, který se postaví na start po dlouhé pauze s vozem Alfa Romeo 147 /ex Jerman/.

Diváci, kterým bude k dispozici celý areál depa včetně boxů / tribuny budou uzavřeny/ se mohou těšit na hojnou účast rychlých speciálů - Mitsubishi EVO 12x, Subaru STI 9x, Corvette 3x, Porsche GT 2x, a u nás i samozřejmě na krásné veterány - Audi Quattro, Datsun 240Z, Jaguar XJS, NSU TT atd.

Startovka i veškeré info je na www.edda.cz  

Start 1. závodu je v 9h a druhého ve 14h v neděli 5. dubna


 
 
Fotogalerie:   VII. AMATER RALLYE - Pelikán MILOVICE 2009 - foto: Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose