www.car.cz
 

Václav Pech po smutné Valašské rallye 2009
     30.3.2009 20:27 - tisková zpráva


Václav Pech po Valašské rallye, která skončila velikou tragédií

Václav Pech jun. a Petr Uhel rozjeli výborně letošní ročník Valašské rallye, když od začátku soutěže stačili držet krok s podstatně rychlejšími a dražšími speciály S2000. Po první sekci rychlostních zkoušek byli na průběžném druhém místě za Krestou s Peugeotem 207 S2000 a před továrním teamem Škoda Motosport s vozy Škoda Fabia Super 2000.

V servisní zóně na konci 1. etapy však museli pořádně zabrat mechanici EuroOil teamu, když se při kontrole a přípravě vozu na druhý den zjistilo, že z převodovky soutěžního mitsubishi uniká olej a musí se vyměnit.

Začal opravdový koncert a tak, jak úspěšně si vedla posádka Pech - Uhel na trati, tak brilantně fungovali v servisu jejich mechanici. Výměnu převodovky stačili dokonce ještě dříve než jim ukládal časový limit. Druhou etapu začali Pech a Uhel dobře a největšího rivala v boji o jejich příčku Fina Hänninena na druhé tovární škodovce drželi úspěšně za sebou.

Na sedmé rychlostní zkoušce ale přišla ledová sprcha v podobě zprávy o nešťastné nehodě slovenské posádky, kdy soutěžní automobil opustil trať a střetl se s diváky, kteří stáli mimo pro ně vymezený prostor.

EuroOil team tímto vyjadřuje veliký smutek nad touto nešťastnou událostí.


www.VaclavPech.cz 


 
 
Fotogalerie:   Tragická havárie na Valašské rallye 2009 ve fotografii

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose