www.car.cz
 

Masarykův okruh patřil v neděli intenzivnímu testování několika vozů značky Seat
     6.4.2009 12:36 - tisková zpráva


Brněnský okruh patřil v neděli seatům

Celou první dubnovou neděli probíhalo na brněnském Masarykově okruhu, za příznivého a teplého jarního počasí, intenzivní testování týmů SUNRED-BRT, SUNRED a SEAT Sport Slovakia s vozy značky Seat. Zatímco první dva týmy připravovaly své vozy na závod Seat León Eurocupu v Brně, který je součástí FIA WTCC víkendu 20. - 21. 6. 2009, SEAT Sport Slovakia testoval vůz na první závod MMČR, který se v Brně pojede už ve dnech 25. -26. 4. 2009.

"Jsem moc rád, že máme okruh jen pro sebe a tudíž máme dost času věnovat se optimálnímu nastavení vozu na pro mě nejvýznamnější závod roku, právě tady v Brně," řekl Michal Matějovský a dodal: "Neděle je tady pro nás nejdůležitější a chtěl bych poděkovat vedení automotodromu, že nám zde testování umožnilo. Budeme sice jezdit ještě v pondělí, ale odpoledne se už budeme přesouvat do italské Imoly, kde ve středu 8. 4. proběhnou oficiální testy jezdců pro seriál Seat León Eurocup 2009."

Trať brněnského automotodromu si v neděli také vyzkoušel host týmu Milan Vaňkát a na jeho výkonech bylo vidět, že tuto trať dodře zná. Jezdec SEAT Sport Slovakia Vlado Hybáček představil nový vůz pro letošní sezónu MMČR. Jedná se o Seat León, opět s naftovým motorem a první výsledky testů vypadaly velmi dobře.

 

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Peugeoty na Sebringu 09 © FREDERIC LE FLOC H / DPPI

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose