www.car.cz
 

Junior Tomáš Kašpárek už v testech dokázal podle Mičánka kvality
     12.4.2009 08:28 - tisková zpráva


Tomáš Kašpárek zamířil do Mičánkova týmu

V týmu Mičánek Motorsport se v nadcházející sezoně objeví Tomáš Kašpárek, který zamířil z vrchařských závodů do okruhového šampionátu. Kašpárek bude pilotovat vůz formule BMW, který si vyzkoušel při dvou jarních testech v Mostě a na Masarykově okruhu v Brně.

Tomáš tak bude startovat za tým Jiřího Mičánka v kompletním seriálu okruhového mistrovství republiky v divizi 3 volné formule. Brněnský tým Mičánek Motorsport nám nabídl dobré podmínky pro závodění s formulí BMW, který je rychlejší než národní formule. Stroj je dobře připravený a Mičánek Motorsport má dlouholeté zkušenosti s formulovými závody.

Co více si můžeme přát. Během testu měl celý tým perfektní přístup a tak nám nebránilo nic, abychom uzavřeli smlouvu pro letošní sezónu ke spokojenosti obou stran,“uvedl Tomáš Kašpárek.

Zkušený jezdec Jiří Mičánek, který získal 25 titulů mistra České republiky, vidí v Kašpárkovi talentovaného jezdce. "Už v testech prokázal své kvality," dodal Mičánek senior.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Test Tomáše Kašpárka s formulí BMW u Mičánkova týmu, foto týmu, duben 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose