www.car.cz
 

Martin Matzke na Oscherschlebenu s Ascari, ale skončil s ulomeným kolem
     14.4.2009 06:48 - tisková zpráva


Martin Matzke vstoupil do nové sezóny na Oscherschlebenu s Ascari, ale skončil s ulomeným kolem

ADAC OSCHERSLEBEN 2009

Martin Matzke - rhino`s Leipert Motosport
Ascari KZR-1 GT3

Martin Matzke zahájil sezónu na Oscherslebenu


První podnik letošní sezóny ADAC GT Masters se jel na německém okruhu Oschersleben. Martin Matzke přijal nabídku týmu rhino`s Leipert Motorsport a startoval společně
s druhým jezdcem, švédem Normanem Knopem. V obou kvalifikačních jízdách posádka Matzke/ Knop vybojovala dvanácté místo. První závod startoval Martin Matzke, ale bohužel došlo k vylomení kola a závod nebyl dokončen.

„Samotný závod se vyvíjel velice dobře. Dokázal jsem vybojovat sedmé místo. Na nové auto jsem si rychle zvykl, ale opět nás provázela smůla. V polovině závodu se povolilo zadní kolo a to znamenalo konec,“ posteskl si Martin Matzke. Druhý závod se jel na Velikonoční pondělí, ale ani tuto jízdu česko švédská posádka Matzke/ Knop nedokončila.

Další okruh, na který se mladý jezdec připravuje, bude již 3. května v anglickém Silverstone, kde opět začíná evropský šampionát cestovních vozů FIA GT3.

„V tuto chvíli vedeme dlouhá jednání a zvažujeme čtyři možnosti angažmá ve velice prestižních týmech. Bude to určitě výrazný krok dopředu, který přinese mnoho nových zkušeností a příležitostí k tomu, abychom v motorsportu udělali další kus dobré práce,“ dodal Martin Matzke starší.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Triola Cup 2009 - Bílina - foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose