www.car.cz
 

Jan Charouz hostem televizního Dobrého rána
     16.4.2009 00:20 - tisková zpráva


Jan Charouz hostem Dobrého rána na ČT a soupeřem M. Pouvy v tipech na výsledky GP Číny


Vítězstvím v absolutní klasifikaci 1000 km Katalánska zahájil novou sezonu Le Mans Series tovární tým Aston Martin Racing. K triumfu v dramatickém závodě výraznou měrou přispěli dva čeští piloti, Tomáš Enge a Jan Charouz. Právě Jan Charouz bude o zkušenostech a pocitech z náročného závodu hovořit ve čtvrtečním Dobrém ránu na programu ČT2. V tipovacím souboji na výsledky Velké ceny Číny se Jan Charouz utká se zkušeným komentátorem formule 1 Martinem Pouvou. Přesnost tipů obou odborníků na motorsport můžete zhodnotit na zpravodajském serveru Sport.cz.

S jakými pocity se Jan Charouz staví na start závodů a jak se mu spolupracuje s týmovým kolegou Tomášem Engem? Má nějaké rituály, které dodržuje před startem, a jaké pocity vnímá v průběhu závodu? Kdo se při vytrvalostních závodech nadře víc – jezdci, nebo mechanici? Na tyto a řadu dalších zajímavých otázek odpoví Jan Charouz v České televizi ve čtvrtek 16. dubna v 7:30 – 8:00 hodin, kdy bude hostem pořadu Dobré ráno na programu ČT2.

Ovšem nejen Le Mans Series a 24 hodin Le Mans živ je Jan Charouz, který samozřejmě sleduje i další disciplíny motorsportu. V tipovacím souboji na výsledky Grand Prix Číny proto může být konkurenceschopným soupeřem moderátora studia formule 1 Martina Pouvy. Článek s tipy Jana Charouze a Martina Pouvy na výsledky nadcházejícího závodu F1 doplněný videem vyjde na Sport.cz ve čtvrtek 16. dubna a k vidění bude až do neděle 19. dubna. Video s tipy obou osobností bude také součástí článků k Velké ceně Číny, které na Sport.cz vyjdou ve čtvrtek, pátek a v sobotu.

BPA


 
 
Fotogalerie:   LMS 2009 v Barceloně a J. Janiš, foto týmu P. Frýba a DPPI

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose