www.car.cz
 

Michal Matějovský a Josef Král představili letošní techniku a plány
     20.4.2009 11:15 - tisková zpráva


Jezdci týmu BRT se setkali s motoristickými novináři

Petr Najman, manažer Bohemia Racing Teamu, Michal Matějovský a Josef Král, oba jezdci týmu BRT, se setkali ve čtvrtek 16. 4. odpoledne v jednom ze salónků hotelu Hilton v Praze s motoristickými novináři. Každý z obou jezdců startuje v rozdílných disciplínách - Michal Matějovský, který se orientuje na cestovní vozy, se v letošním roce objeví opět ve startovní listině jezdců seriálu SEAT León Eurocup a formulový jezdec Josef Král bude startovat v mezinárodním prestižním seriálu Formule Master.

Většinu závodů jedou oba jezdci při společném závodním víkendu mistrovství světa cestovních vozů FIA WTCC, Josef Král navíc startuje také při dvou Velkých cenách mistrovství světa F1.

Na setkání s novináři představili jak svoji techniku, tak i plány a cíle pro letošní sezónu. Král sezónu zahájí v polovině května ve francouzském Pau a Matějovský o čtrnáct dnů později ve španělské Valencii. Ani český divák nezůstane ochuzen a bude moci oba jezdce podpořit předposlední červnový víkend ve dnech 20. až 21. června na Masarykově okruhu v Brně. Před ostrým startem do sezóny čeká jezdce ještě dokončení série testování v zahraničí i na domácích okruzích. Oba jezdci v testech dosahují nejrychlejších měřených časů, což je příslibem dobrých výsledků v závodech obou seriálů. To mimo jiné potvrzuje Králův traťový rekord, který zajel v prosinci loňského roku ve Valencii.

Jarní testování si jezdci zpestří i prvním závodním víkendem seriálu Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích, kde spolu s dalšími jezdci BRT zahájí letošní sezónu. Závody se jedou příští víkend, 25. až 26. dubna.

 

CSMS

PR


 
 
Fotogalerie:   Matějovský a první testy Sallenu, březen 2009

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose