www.car.cz
 

V roce 2009 tým MM Racing s velkými změnami
     20.4.2009 11:30 - tisková zpráva


V roce 2009 se MM Racing nepředstaví ve složení jako v minulé sezóně ani s Corvetami !!

MM racing v roce 2009

V roce 2009 se tým MM Racing Roudnice nad Labem nepředstaví ve složení jako v minulé sezóně. Majitel týmu Martin Matzke se rozhodl pro hostování v jiných týmech, které pojedou seriál evropského mistrovství cestovních vozů FIA GT3. Obě Corvetty, jsou v tuto chvíli určené k prodeji, protože není únosné v současné finanční krizi financovat provoz těchto závodních speciálů.

„Po dlouhé analýze jsme se rozhodli pro omezení sportovní činnosti. Vzhledem k finanční situaci nelze již s Corvettami jet celý šampionát, protože je to nesmírně finančně náročné, a my nechceme jen dojíždět za každou cenu. Zaměříme se proto na hostování tak, abychom dodrželi kvalitu. Přijali jsme celkem čtyři nabídky od špičkových týmů, kde pojedou pouze naši kmenoví piloti, a pokud budou jednání úspěšná, tak se zúčastníme prvního podniku FIA GT v anglickém Silverstone. Velký dík patří opět sponzorům, kteří nám pomáhali, a dále pomáhají v naší sportovní činnosti.

Určitě nelze zapomenout na práci osazení celého týmu. Poděkování patří mechanikům, kteří nám v roce 2008 pomohli k výborným výsledkům. Valná část osazení týmu se rozešla do jiných angažmá. Věřím, že každá změna sebou nese nové zkušenosti, nový úhel pohledu na věc, a tak budeme moci po čase naše nové zkušenosti opět využít, “ řekl na zahájení sezóny majitel týmu Martin Matzke starší. Prvním podnikem evropského mistrovství je závod na okruhu v Silverstone, který začíná v sobotu 2. května.


PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose