www.car.cz
 

Veteráni značky VW míří do Prahy na Vítkov, kde je čeká sprint
     20.4.2009 11:35 - tisková zpráva


Veteráni Volkswagen budou sprintovat

Praha, 17. dubna 2009 – Již osmý ročník závodu veteránů nesoucích na kapotě logo Volkswagen se uskuteční 25. dubna v Praze na Vítkově. Soutěžit se bude ve sprintu, na který je letos již přihlášen rekordní počet účastníků, a to celkem v sedmi kategoriích. Čtyři kategorie jsou určeny pro majitele různých provedení modelu Volkswagen Brouk a tři kategorie jsou připraveny pro řidiče Transporteru první generace.

Účasníci se mohou přihlásit elektronicky na stránkách závodu http://www.sprintvitkov.cz/ .

Program letošního ročníku Veteran Sprintu začíná v sobotu 25. dubna v devět hodin technickou přejímkou přihlášených vozidel. Přibližně v 15. hodin pak budou známi vítězové všech kategorií. Výherci jednotlivých kategorií obdrží originální trofeje od Jiřího Boubína, jednoho ze členů Volkswagen veteran clubu. Ceny za první místa jsou zlacené, přičemž jejich podoba je každý ročník autentická.

Po slavnostním vyhlášení je na programu spanilá jízda všech účastníků sprintu od památníku na Vítkově centrem Prahy směrem do obce Jílové u Prahy.

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Triola Cup 2009 - Bílina - foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose