www.car.cz
 

Vršecký v neobvyklé roli vedle krásek z Playboye
     21.4.2009 08:31 - tisková zpráva


Vršecký kmotrem Playboye!

Úřadující mistr Evropy v závodech tahačů se dva týdny před zahájením šampionátu tentokrát představí v nové neobvyklé roli!

Po boku svůdné playmate měsíce května pokřtí David Vršecký v pátek 24. dubna v pražském klubu Radost nové číslo české edice nejznámějšího pánského magazínu planety.

Na "vině" této skutečnosti nejsou rozhodně křivky Davidova těla, ale jeho hlavní role v rubrice Dobrodruzi. Rozsáhlý materiál představuje Davida nejen v roli mistra Evropy a dvojnásobného světového rychlostního rekordmana v jízdě závodním tahačem, ale jako muže, který se může pochlubit neobyčejným rychlostním čtyřbojem.

Jako zřejmě jediný obyvatel naší planety totiž dokázal roudnický rodák překonat magickou hranici 300 km/h za volantem osobního vozu a závodního tahače. K tomu nutno přičíst zvládnutí stejné rychlosti za řidítky motorky a kniplem sportovního letadla. Muž k rychlosti stvořený se tak v magazínu plném krásek rozhodně neztratil!

Buggyra




 
 
Fotogalerie:   Test Buggyry v Mostě, duben 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose