www.car.cz
 

Do startu úvodního podniku letošního EP tahačů v Assenu chybí jen dny
     24.4.2009 13:39 - tisková zpráva


Letos trucky bez Belloca ! Start sezóny 2009 bude v Assenu

Letos bez Belloca!

Do startu úvodního podniku letošního EP tahačů v Assenu chybí něco málo před dva týdny a startovní pole zaznamenalo první citelnou ztrátu.

Tou je nepochybně neúčast Nováčka roku 2007 a pátého nejlepšího jezdce loňské sezóny Jean-Philippe Belloca, který v předchozích dvou sezónách startoval v soukromém týmu dvojnásobného mistra Evropy (2001,2003) Lutze Bernaua. "To, že Belloc letos nepojede, je mi skutečně líto. Jedná se o vynikajícího závodníka," reagoval na letošní absenci francouzského jezdce vicemistr Evropy Markus Bösiger.

Přitom právě švýcarský jezdec se stal v mistrovské sezóně 2007 obětí dvou razantních nájezdů z Bellocovy strany, které ho takřka připravily o titul. "Kontakty k závodění patří. Dnes už to vůbec neřeším. Hodnotím jezdce podle toho, co dokázali na okruhu a Jean Phillipe prostě umí."

S názorem stájového kolegy se ztotožňuje i David Vršecký. "Belloc jezdil hezky dravě, divákům se to líbilo. Naštěstí do mě nikdy nepraštil, loni mi dokonce pomohl, když po startu sobotního pohárového závodu na Nürburgringu poslal mimo okruh Albaceteho," tvrdí úřadující mistr Evropy, který ale francouzského jezdce neřadil před začátkem sezóny mezi adepty na titul.

"Nic proti němu, ale na Antonia s Markusem prostě neměl. Ani závodní technikou, ani jezdecky. Při troše štěstí se ale mohl prát o čtvrté, páté místo. Bylo by to určitě hodně hezké."

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Test Buggyry v Mostě, duben 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose