www.car.cz
 

Na italské Monze Ondra Ježek opět výborně
     10.5.2009 22:36 - tisková zpráva


Mistrovství světa Superbike, Supersport , Superstock
Monza – Itálie, neděle 10. května 2009

Superbike
Jakub Smrž si s motocyklem Ducati po nepodařené sobotní kvalifikaci (až 20. místo a 5. řada startovního roštu) v první jízdě dojel za 12. místo pro další 4 důležité mistrovské body. Závod vyhrál Ital Fabrizio před dvěma Japonci v pořadí Haga – oba na Ducati a Kiyonari - Honda.

Ve druhé jízdě se Jakubu Smržovi podařilo po skvělém souboji čtveřice ve složení Checa, Laconi, Xaus a Smrž, dojet na 8. místě, tedy pro dalších 8 mistrovských bodů.

Tuto jízdu vyhrál Američan Spies na Yamaze před Fabriziem a Kiyonarim. V tabulce mistrovství světa patří Kubovi Smržovi po pěti závodech, – 10 jízdách - skvělé 11. místo ziskem 56 bodů, když stále vede Japonec Haga před Američanem Spiesem a Italem Fabriziem.

Superstock
Ondra Ježek opět dojel v Top 10. Ve svém dalším závodě v této kubatuře se mladý brněnský jezdec umístil na skvělém 6. místě, což znamenalo zisk 10 důležitých bodů a v průběžné klasifikaci mu tak patří výborné 7. místo se ziskem 22 bodů.

Supersport
Matěj Smrž po zranění z tréninku (pochroumaný kotník) v závodě nestartoval.

 


 Jiří Mikšík


 
 
Fotogalerie:   Jakub Smrž na Monze 2009, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose