www.car.cz
 

Druhý závod EP Alpe Adria Cupu skončil pro Radomila Rouse na zemi
     13.5.2009 11:10 - tisková zpráva


V Rijece pád a deváté místo

Druhý závod evropského poháru Alpe Adria Cupu má za sebou kralický motocyklový závodník Radomil Rous. V litrové kubatuře superstocků se po sedmém místě v Maďarsku tentokrát představil na chorvatském okruhu v Rijece. „První měřený trénink byl v pořádku, ale bohužel se nám nepodařilo zajet rychlé kolo.

Ve druhém to sice vypadalo dobře, ale ve druhém kole jsem upadl,“ zmínil trampoty z víkendového podniku zanedlouho jednatřicetiletý jezdec znojemského Klub racing týmu. V samotném nedělním závodě se znovu projevily pokračující problémy s podvozkem. „Během prvních tří nebo čtyř kol mi zadní kolo odešlo natolik, že jsem musel zvolnit a bylo z toho deváté místo.

V každém případě musíme být nespokojení,“ říká Radek Rous, který chce před dalším závodem Alpe Adria Cupu testovat.

„Teď ve čtvrtek pojedeme do Brna testovat. Zkusíme s tím do domácího závodu něco udělat,“ zmínil třetí závod, který se jede na Masarykově okruhu o víkendu 23. – 24. května.

(mm)


 
 
Fotogalerie:   Zámecký vrch 2009 - KW Berg Trophy objektivem Milana Spurného, www.disty.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose