www.car.cz
 

Šenkýřův tým se představí o víkendu v Mostě v plné síle
     14.5.2009 16:07 - Vladimír Rožánek


Vytrvalostní závody MMČR na okruzích pokračují o víkendu v Mostě, kde z brněnské stáje Šenkýř Motorsport vyjedou opět dva vozy BMW E36 GTR, posádka pojede ve složení, jako v minulých letech.

V letošní sezóně se tak poprvé představí domácím fanouškům Michal Dolák, který pojede s Friedem a chtěli by zvítězit v klasifikaci do 3500ccm3, ve vytrvalostních závodech by se jim mohlo podařit dosáhnout i na zlato ve své kategorii. Robert Šenkýř pak pojede s Vencálkem. Očekáváme tedy  tuhý boj.

Ve vytrvalostním klání v Brně, na úvod sezóny se mnoho stáji nedařilo, když Vencálka sestřelilo další BMW.  Nyní čekají na dva vozy další 3 hodiny závodění v Mostě. Tým je připraven a očekáváme, že se o body v MMČR do 3500ccm3 popere.

Ve sprint závodech se představí hned čtyři vozy. Jezdecké obsazení zůstane stejné, jako v Brně. Líbal, Baran, Vencálek a Braun. Nový vůz Roberta Šenkýře BMW M3 E92 uvidíme až při některých dalších závodech, protože ještě není zcela hotov.

Závodit se začíná již v sobotu vytrvalostním závodem a v neděli pak pokračují sprint závody. Přijďte tedy podpořit brněnskou stáj do Mostu.

 

Vláďa Rožánek


 
 
Fotogalerie:   Střípky z Masarykova okruhu 2009©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose