www.car.cz
 

Do Krumlova přijede také Jean Joseph, závodit ale nebude
     15.5.2009 13:13 - tisková zpráva


Do Krumlova přijede Jean-Joseph

Nebude sice závodit, ale zkontroluje českou premiéru značkového poháru Citroën.

Francouzský pilot z dalekého Martiniku se stal patronem všech národních seriálů Citroën Racing Trophy, který jak známo, se na naší půdě poprvé odehraje právě na Rallye Český Krumlov. Simon Jean-Joseph se přijede podívat, jak zdejší promotér Jipocar Racing ve spolupráci s Citroënem ČR, program připravili. Pro pořadatele soutěže to nic neznamená, organizace trofeje probíhá zcela autonomně.

Jak vyplývá z pohledu do seznamu přihlášených na krumlovskou soutěž, figurují v něm všichni účastníci trofeje. Mezi omluvenými je však posádka Jaroslav Vančík – František Rajnoha, o níž se spekulovalo, že rovněž startovní pole malých citroënů rozšíří. Všechna auta této kategorie k nám přibyla už v loňském roce s výjimkou vozu Antonína Matyse.

Ten pro sebe a spolujezdce Aleše Vaněčka dovezl Citroën C2 R2 Max, pro něž je trofej vypsána, teprve nedávno. Postavili ho ve špičkové francouzské stáji PH Sport, která se podílí i na přípravě vozu například pro Sebastiena Loeba.

Všichni účastníci Citroën Racing Trophy CZ jedou samozřejmě také v běžné klasifikaci Rallye Český Krumlov ve skupině A a třídě A6. Pro Simona Jean-Josepha to bude teprve druhá česká soutěž, kterou navštíví, zatím byl jen ve Zlíně mezi startujícími na Barum Rally.

PR


 
 
Fotogalerie:   RALLY LUŽICKÉ HORY 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose