www.car.cz
 

Mičánkův tým chce v Mostě zopakovat výsledek i medaile z jarního Brna
     15.5.2009 13:15 - tisková zpráva


Dopadnout přinejmenším obdobně, jako v dubnové Jarní ceně Brna, chtějí ve druhém díle letošního seriálu mezinárodního mistrovství České republiky na okruzích o tomto víkendu v Mostě Jiří Mičánek s Martinem Jermanem. Oba jezdci kladou důraz na sobotní tříhodinový vytrvalostní závod, v nedělním sprintu bude startovat pouze Mičánek. V Mostě se představí z týmu Mičánek Motorsport i talentovaný Tomáš Kašpárek s formulí BMW, který ve druhém závodě divize 3 v Brně obsadil třetí místo a také Gabriela Jermanová za volantem vozu Renault Clio RS 2000.

Mičánek s Jermanem dojeli v Brně ve vytrvalostním závodě třetí. "Těsně před zahájením sezony jsme měli hodně napilno s doladěním vozu. Všechno bylo hodně hektické. Nyní jsme už měli více času na přípravu. Takže by mohl dopadnout lépe i výsledek," nastinil prognózy před mosteckým závodem Jiří Mičánek, který se těší i na nedělní sprinterský závod. V Jarní ceně Brna dojel Mičánek ve sprintu druhý za Danem Michlem a rád by svému soupeři porážku vrátil.

V přestávce mezi oběma závody se Mičánkův tým připravoval v německém Lausitzu a také využil možnost tréninku na okruhu v Mostě. "Už se nám podařilo vozy doladit, takže byla situace klidnější. Což by se mohlo odrazit i na výsledcích," poznamenal šéf stáje Jiří Mičánek senior, jenž bude mít nadcházející víkend nabitý také cestováním.

Po sobotním vytrvalostním závodě se totiž hned přemístí do německého Hockenheimu, kde v neděli bude koučovat svého syna Tomáše v letošní premiéře seriálu VW Polo Cup.



Jiří Pošvář

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní cena MO 2009 objektivem Martina Stanislava

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose