www.car.cz
 

Do Misana s optimismem!
     22.5.2009 18:42 - tisková zpráva


O čtyři pohárové triumfy se David s Markusem shodně podělili, do dějiště konání druhého podniku letošního EP tahačů odjíždějí s cílem pokračovat v započaté tradici. "Misano jsem nikdy v minulosti nemusel, nicméně po dvou vítězstvích se mi začal okruh líbit čím dál tím více," žertoval před odjezdem dobře naložený Vršecký, který bude na místě řešit, jakou taktiku volit do měřeného tréninku, jehož výsledky rozhodují o postavení na startovním roštu prvního pohárového závodu. "Okruh je koncipován tak, že start z prvního místa nepředstavuje nijak velkou výhodu. Spíše naopak. Na druhou stranu je asi snazší trénink vyhrát, než dojet cíleně druhý."

Markus Bösiger se dokázal loni jako jediný z jezdců vypořádat z první pozicí na startu a vyhrát. O nějakém taktizování v průběhu měřeného tréninku nechce proto ani slyšet. "Pojedu tak, jako vždycky. Tedy naplno," prohlásil kategoricky švýcarský mistr Evropy z roku 2007, který hodlá zároveň věnovat velkou pozornost dvojici volných tréninků. "Výsledky úspěšného testování z Panenského Týnce znám zatím pouze v papírové podobě, proto si bude muset zvykat na úpravy šasi. Jak ale znám práci Mario Kresse, nebude to velký problém."

Mechanici hlásí hotovo!

I přes drobné potíže při cestě do dějiště konání druhého podniku EP tahačů v italském Misanu, hlásí mechanici stav plné připravenosti!
Zmiňované cestovní obtíže byly spojeny s včerejším státním svátkem v Rakousku, v důsledku čehož byl od středy 22.00 hod. v zemi našich jižních sousedů zakázán pohyb kamiónů po dálnici. Vojta Loupal a spol. se však se vzniklou situací vypořádali s mistrovstvím sobě vlastním a na okruh dorazili jen s minimální odchylkou od předem stanoveného časového harmonogramu. Včera večer dokončili veškeré práce spojené se stavbou depa, dnes je na řadě běžná kontrola speciálů.

Od rána jsou v Misanu rovněž oba jezdci David Vršecký s Markusem Bösigerem. Stejně tak technický ředitel Mario Kress a sportovní manažer týmu Jan Kalivoda.
 

 
 
Fotogalerie:   EP trucků 2009 - sobota v Assenu a Buggyry, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose