www.car.cz
 

Frankie team slaví
     24.5.2009 16:01 - tisková zpráva


Krásné třetí místo vybojoval v nedělním pohárovém závodě jezdec Frankie Truck Racing Teamu Markus Altenstrasser. Už v dopoledním měřeném tréninku se probojoval Markus na šestou příčku a Frankie na desátou. Do prvního dnešního závodu tedy odstartoval Frankie z páté řady a Markus ze třetí. Po startu Markus postoupil na páté místo a během závodu se probojoval na úžasnou třetí pozici, na které dokončil první pohárový závod dne. Frankie startující z páté řady se po startu probojoval na šestou příčku, ale z důvodu vysokých teplot postupně začal jeho závodní stroj ztrácet výkon a Frankie se propadl na bodovanou osmou příčku. Do druhého pohárového závodu bude Frankie startovat z první řady na startovním roštu a Markus ze čtvrté řady.

Misano - druhý sobotní závod

Do druhého hlavního závodu odstartoval Markus Altenstrasser z páté pozice a Frankie Vojtíšek z desáté. Po startu si Markus vybojoval čtvrté místo a snažil se zaujmout i vyšší pozice, ale dotírající Bosiger Markusovi prorazil zadní pneumatiku a Markus musel ze závodu odstoupit. Frankie se po startu probojoval na desátou pozici a poté postoupil na sedmou. Těsně před koncem závodu Frankieho překonal Balazs Szobi a Frankie dojel na osmé bodované pozici. Frankie je po dnešním dni v celkovém hodnocení na šesté příčce a Markus na osmé. V teamovém hodnocení jsme získali druhé místo v prvním hlavním závodě a poté třetí místo v závodě druhém. Nedělní závodní den začíná zítra ráno v 9.30 zahřívacím tréninkem. Před prvním hlavním závodem se jede měřený trénink, který bude odstartován v 11:00 h.

TZ F.Vojtíšek, foto: www.frankie.cz


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial z Krásné Lípy od Miloše Jenčíka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose