www.car.cz
 

Buggyra slaví první double!
     24.5.2009 16:11 - tisková zpráva


První letošní double vybojovali v úvodním pohárovém závodě v Misanu jezdci na Buggyrách. Zvítězil Markus Bösiger před Davidem Vršeckým!

Oba jezdci týmu Buggyra International Racing System položili základ dvojitému triumfu v poledním měřeném tréninku, ve kterém zvítězil David před Markusem. Hned po dojezdu však švýcarský mistr Evropy z roku 2007 poznamenal, že k vzhledem k úvodnímu esíčku se mu první pozice na startu nejeví být ani zdaleka tak výhodná, jako je tomu na jiných okruzích. Jeho předpověď se nakonec ukázala jako velmi výstižná. Hned po startu Markus zaútočil a dostal se na první místo, které nakonec uhájil. "Ze startu mám mírně rozpačitý pocit. Přece jen bych očekával od stájového kolegy méně razance," řekl David po dojezdu závodu, ve kterém nedaroval Markusovi ani pověstný centimetr. "Na druhé straně jsem rád, že máme od začátku jasno v tom, že si navzájem nic nedarujeme. Závod mě hodně bavil."
Markus Bösiger si připsal na své konto první letošní vítězství, jeho komentář byl tradičně vcelku lakonický. "Nemyslím, že bychom si s Davidem někdy něco darovali. Speciálně na první dvě zatáčky jsem se v Misanu připravoval celý týden. Jsem rád, že to vyšlo."
Dramatický závod má za sebou Antonio Albacete. Po startu se střetl s Hahnem a propadl se na šesté místo. Zatímco německý jezdec odstoupil ve druhém kole, dokázal Antonio nakonec vybojovat třetí příčku.

www.Buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Buggyry úspěšné i v Le Mans 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose