www.car.cz
 

Druhé double v Misanu!
     24.5.2009 16:17 - tisková zpráva


Navíc zřejmě v nejdramatičtějším závodě dosavadního průběhu šampionátu. Hned po startu totiž nezvládl situaci maďarský jezdec Balázs Szóbi, z jehož chyby vytěžil Markus Bösiger, který se posunul dopředu o tři příčky. "Závod začal poněkud divoce, několik desítek sekund mi trvalo, než jsem se znovu soustředil a pustil do předjíždění dalších jezdců," prohlásil po dojezdu Bösiger, který se postupem času dostal před Vojtíška, Altenstrassera, Allgauera a Olivera, v pátém kole šel do vedení. "Říkal jsem si, že mám v kapse celkem pohodové vítězství, když mi Mario Kress hlásil do vysílačky, že se na mně tlačí David."

Bösigerovo překvapení bylo v té chvíli na místě, jeho stájový druh totiž zažil start z kategorie hodně adrenalinových. "Bylo to jako v akčním filmu. Najednou jsem se v plné rychlostí řítil na nějakého jezdce jedoucího v protisměru. Musel jsem mimo okruh," popisoval David start, po kterém se ocitl na jedenáctém místě. "Přede mnou jel Antonio, takže jsem si z něj udělal tak trochu beranidlo. V šestém kole jsem byl třetí a konstatoval, že mě brzdí. Tak jsem Albaceteho předjel. Na vítězství to nestačilo, ale jsem hodně spokojený. Ve srovnání s Assenem je auto o něčem úplně jiném."

Spokojený byl pochopitelně i Bösiger, který jako první jezdec v této sezóně vybojoval v průběhu jednoho dne maximální počet třiceti bodů a stáhl tak náskok Albaceteho o deset bodů. "Rád bych si to zítra zopakoval, ale David bude určitě proti."

www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   SCC - sportovní prototypy v Mostě, srpen 2005 od Vl. Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose