www.car.cz
 

SEAT Leon Eurocup 2009 startuje s Michalem Matějovským na jihu
     28.5.2009 12:15 - tisková zpráva


Matějovský míří do Valencie

Seriál pohárových závodů SEAT Leon Eurocup 2009 bude zahájen již o nadcházejícím víkendu v rámci podniku FIA WTCC ve Valencii. Michal Matějovský, který byl v nedávných testech na tomto okruhu velmi rychlý, neskrývá své ambice dosáhnout co možná nejlepšího výsledku: "Do Valencie odjíždím už nyní začátkem týdne, aby koncentrace na páteční volné tréninky, sobotní kvalifikaci i oba závody byla maximální a nebyla ovlivněna cestou.

Velmi rád bych už v tomto prvním závodě získal vítězství, které by mi zajistilo start na příštím podniku MS cestovních automobilů v Brně. Vím, že to bude velmi těžké, ale jsem proto rozhodnut udělat vše," řekl v úterý před odjezdem do Španělska Michal Matějovský.

Ve Valencii, v dějišti prvních letošních závodů SEAT Leon Eurocup na okruhu Ricardo Tormo, by se jezdec španělsko-českého týmu SUNRED-BRT měl objevit už ve středu večer. První ze dvou závodů úvodního podniku seriálu SEAT León Eurocup je vypsán na 10 kol a jede se v sobotu 30.5. odpoledne, druhý závod je pak stejně dlouhý a jede se v neděli 31.5.2009.

PR


 
 
Fotogalerie:   Memoriál Jaroslava Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose