www.car.cz
 

AUDI CZ: Audi přichází s novou řadou exkluzivních dětských sedaček
     28.5.2009 12:27 - tisková zpráva


AUDI CZ: Audi nabízí novou řadu dětských sedaček

 

·        Sortiment zahrnuje všechny tři hmotnostní třídy

·        Vysoký komfort a exkluzivní design

 

 

Praha – Audi nyní nabízí nové dětské sedačky ze sortimentu Originálního příslušenství Audi® pro všechny tři standardní hmotnostní třídy. Sedačky odpovídají celoevropsky platné bezpečnostní normě ECE-R 44/04 a splňují tím nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.

 

Výrobce dětských sedaček Audi je průběžně podrobuje velkému počtu testů, aby byla zajištěna maximální možná ochrana při nehodě. Mezi ně patří čelní a boční nárazové testy ve skutečných vozech, jakož i nárazové testy na speciálních saních.

 

Díky měkkému čalounění a individuálnímu seřizování velikosti nabízejí dětské sedačky Audi vysokou úroveň komfortu. Exkluzivně pro Audi vyvinuté textilní potahy jsou příjemné na dotyk, na světle neztrácejí barvu, jsou prodyšné a lze je přirozeně také ze sedačky sejmout a vyprat.

 

Kromě toho získaly potahy dětských sedaček Audi certifikát Öko-Tex Standard 100. Tento zkušební a certifikační systém pro textilie vyvinul „Institut mezinárodního společenství pro výzkum a testování v oblasti ekologie textilu“ (Öko-Tex).

 

Textilní materiály používané při výrobě dětských sedaček Audi jsou testovány mimo jiné z hlediska hodnoty pH, obsahu formaldehydu, pesticidů, těžkých kovů a konzervačních látek. Dále se pro tyto textilie používají výhradně barviva, jejichž zdravotní nezávadnost je vědecky doložena.

 

Dětské sedačky se dodávají ve dvou designových liniích navržených s ohledem na charakter modelů Audi, a to v barevných kombinacích stříbrná/černá
a signální oranžová/černá.

 

Jednoduchou a rychlou montáž sedaček umožňuje systém ISOFIX, což je normované spojení mezi dětskou sedačkou a karoserií osobního vozu.

 

PR

 

Fotografie a další informace jsou k dispozici na www.audi-mediaservices.com/en

 

 

AUDI je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už třináct let nepřetržitě rostou, v roce 2008 automobilka Audi prodala 1 003 400 vozů, což představuje meziroční nárůst o 4,1 % oproti předcházejícímu roku.

 

Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 14 let po sobě – vloni se pro vozy Audi v ČR rozhodlo 3784 zákazníků, což představuje nárůst 13,3 %. Audi je tak opět nejúspěšnější prémiovou značkou na českém trhu.

 


 
 
Fotogalerie:   Memoriál Jaroslava Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose