www.car.cz
 

Vydařená vzpomínka na Jaroslava Huleše
     29.5.2009 19:01 - tisková zpráva


Ideální slunečné počasí mile překvapilo všechny účastníky Memoriálu Jaroslava Huleše, který přinesl krásné motoristické dění o víkendu 21.5. – 24.5. Do Brna dorazili účastníci středoevropského šampionátu Alpe Adria Championship a Mistrovství České republiky, mezi nimiž nechyběla známá jména na známých strojích. Diváci si rozhodně přišli na své, kromě napínavých soubojů byly k vidění také pády, kterých bylo při letošním memoriálu až až.
 
Ti fandové motorek, kteří se vydali na mistrovské závody, mohli vidět souboje hned v osmi kategoriích, a to Přebor ČR (do 600ccm a nad 600ccm), 125ccm Sport, 125ccm GP, Superstock 600 a Superstock 1000, Supersport a Superbike. Stupně vítězů se tentokrát nedočkaly žádných velkých překvapení, za zmínku ale určitě stojí fakt, že se po Masarykově okruhu proháněl i mladý účastník MS silničních motocyklů Lukáš Šembera, který sice odstartoval v kategorii 125ccm GP, ale v předposledním kole závodu se ani on nevyhnul pádu.
 
Protože je sezóna v plném proudu, milovníci jedné stopy si v dohledné době jistě nenechají ujít další návštěvy Automotodromu Brno, vždyť už se na ně valí to nej! Po Memoriálu Františka Šťastného (26. – 28.7.) se dostane ke slovu MS Superbike (24. – 26.7.) a vrchol sezóny v podobě Velké ceny České republiky, podnik světové série Moto GP, která Brno poctí svou návštěvou od 14. do 16.srpna!
 
TZ AMD Brno, foto©M.Jenčík

 
 
Fotogalerie:   Dramatické okamžiky Mem.J.Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose