www.car.cz
 

Karel Abraham zajel v pátek na GP Itálie šestý nejlepší čas
     29.5.2009 23:18 - tisková zpráva


GP Itálie silničních motocyklů
Karel Abraham zajel šestý nejlepší čas pátečního volného tréninku dvěstěpadesátek


V pátečním volném tréninku dvěstěpadesátek na nedělní GP Itálie silničních motocyklů obsadil devatenáctiletý Karel Abraham z brněnského týmu Cardion AB velmi dobré šesté místo, když zajel čas 1:54,661. Na okruhu v Mugellu svedl úspěšný maturant vyrovnanou bitvu s nejlepšími jezdci. Neustále se pohyboval v popředí startovního pole. Nakonec z toho bylo šesté místo, ale jen sedm jezdců se vešlo do jedné sekundy s vítězným Španělem Alvaro Bautistou, který vede v současné době šampionát dvěstěpadesátek.


„Okruh v Mugellu se mi líbí, ostatně mám na tuto trať velmi dobré vzpomínky už z loňska, kdy jsem zde skončil sedmý a nechal za sebou i Japonce Hiroshi Aoyamu. Dnes bylo navíc krásné, slunečné počasí, při kterém se mi dobře jezdilo. Svými časy jsem se také neustále pohyboval ve špičce. Ještě patnáct minut před koncem tréninku jsem byl třetí.

Vyzkoušel jsem na trati oba tovární motocykly a fungovaly perfektně. Šlo nám i podřazování bez spojky. Máme tedy za sebou dobrý start v Mugellu, ale před sebou ještě spoustu tvrdé práce. Na motorce se bude dál pracovat, tak abych zajel co nejlépe sobotní kvalifikaci a pak samozřejmě nedělní závod“, řekl Karel Abraham.


Tiskový servis týmu Cardion AB



 
 
Fotogalerie:   Dramatické okamžiky Mem.J.Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose