www.car.cz
 

Motoškola na brněnském okruhu i pro muže zákona...
     29.5.2009 13:45 - tisková zpráva


Motoškolu obsadili muži zákona...
…nejednalo se však o zákrok proti rychle jezdícím motorkářům, ale naopak - policisté osedlali své služební motocykly a jali se cvičit své motoristické dovednosti, aby mohli beze zbytku naplňovat heslo Pomáhat a chránit.

Zárukou přísunu co nejlepších informací a přetavení řidičské teorie v praxi jim bylo v úterý 12.května prostředí Automotodromu Brno, který poskytl Policii ČR nejen kvalitní zázemí a trať, ale také fundované postřehy a znalosti lektorů Motoškoly, která je v provozu na Masarykově okruhu nejen mužům zákona, ale hlavně široké motoristické veřejnosti od dubna do října.

Celá akce nebyla ojedinělým počinem spolupráce Automotodromu Brno a Policie ČR, stačí připomenout, že na tomto okruhu policisté například přebírali nová policejní auta už v listopadu loňského roku, a že další policejní jízdy v rámci Motoškoly proběhnou začátkem června. Spolupráce Automotodromu Brno s policií rozhodně není náhodná, má totiž hluboké kořeny v kooperaci při konání sportovních podniků.

 Lze si jen těžko představit, že by se doprava v okolí Masarykova okruhu obešla při známých akcích, jako jsou Velká cena silničních motocyklů, závody světové série superbike či Mistrovství světa cestovních automobilů, obešla bez asistence žen a mužů v uniformách…

Do areálu Masarykova okruhu se ke zdokonalení svého řidičského umění dostavilo necelá padesátka policistů se svými jednostopými pomocníky. Výsledek těchto školení policistů je jasný - na silnicích tak budeme potkávat motocykly s majákem, na kterých budou jezdit kvalitně vycvičení policisté i řidiči.


PR

více na : http://www.brno-circuit.com/


 
 
Fotogalerie:   Dramatické okamžiky Mem.J.Huleše - Brno 2009 - foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose