www.car.cz
 

MOGUL zve na Autosalon 2009 i na autogramiádu Romana Kresty
     2.6.2009 15:15 - tisková zpráva


MOGUL Vás zve na brněnský autosalon

Vážení motorističtí přátelé,

Jak se již stalo dlouholetou tradicí, každé dva roky hostí moravská metropole Brno významou motoristickou akci Autosalon. Také v letošním roce se otevřou v termínu 5. - 13. června brány brněnského výstavišté všem příznivcům motorismu, kteří mají zájem shlédnout to nejmodernější, co současný automobilový průmysl nabízí.

Tradičně nebude mezi vystavovateli chybět ani významná česká společnost Paramo, a.s., a její značka MOGUL, která je již dlouhá léta dobře známa nejen domácí motoristické veřejnosti.

Značka MOGUL se v posledních letech úspěšně angažuje také v oblasti motoristického sportu. Společnost Paramo, a.s., se stala generáním partnerem významných motoristických akcí, jakými jsou například Mogul Šumava Rallye, či Agrotec Mogul rally Hustopeče.

O úspěšném spojení značky MOGUL a motoristického sportu pak nejlépe svědči výsledky přímo na závodních tratích. V barvách MOGUL RACING TEAMU a s oleji MOGUL v motoru, získala posádka Roman Kresta - Petr Gross v roce 2008 titul Mezinárodnich mistrů ČR v rally a v letošním roce po odjetí 3 podniků MMČR dominuje průbéžné klasifikaci.

Rádi bychom Vás touto cestou co nejsrdečněji pozvali na Autosalon Brno 2009. V nově vybudovaném pavilonu P v expozici číslo 8 získáte nejen vyčerpávající informace o produktech společnosti Paramo, a.s., ale budete se moci zúčastnit take tématické soutěže o hodnotné ceny.

Pro příznivce motoristického sportu je připravena autogramiáda úřadujících mezinárodních mistrů ČR v rallye Romana Kresty a Petra Grosse, která se uskuteční dne 9. června ve 12:00, 13:00 a 15:00 hodin.

Těšíme se na setkání s Vámi na Autosalonu Brno 2009

PR


 
 
Fotogalerie:   Rally Český Krumlov 2009 - foto Václav Dufek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose