www.car.cz
 

SOUTĚŽ TV MOTORMIX o 300 vstupenek na WTCC Brno 2009 !!!!
     11.6.2009 13:19 - Pavel Jelínek


TVMotormix vyhlašuje soutěž o 300 vstupenek na WTCC. Šance na výhru je obrovská !!

Ve hře je 300 vstupenek, takže vyhrát může téměř každý..... Nebo  aspoň  těch prvních 300 zájemců, kteří budou znát správnou odpověd.  Otázky budou tradičně velmi jednoduché: 

A kdo přeci jen zaváhá, může do vyhledávání na našich stránkách zadat WTCC a správnou odpověď během několika sekund  odhalí.
 
Závod se uskuteční se již ve dnech 20. a 21. června. Vstupenky budou výhercům k dispozici přímo u  areálu okruhu před závody ( bude ještě upřesněno)


Otázky zazní v nejnovějším MOTORMIXu, který bude mít premiéru o tomto  víkendu. Mrkněte a zkuste to :-)) Nové vydání motoristického magazínu Motormix  najdete také na internetu - viz www.tvmotormix.cz.


Neváhejte a vyhrajte !!
Vyhrává prvních tři sta správných odpovědí !!! Takže šance na výhru je opravdu značná :-)))

Při víkendové akci WTCC v Brně  na Masarykově okruhu budou k vidění dva závody WTCC, ale také dva závody formulí 2 a formulí Master !! Navíc závody WTCC bývají značně dramatické a zajímavé.
Mnoho fotek z miulých ročníků najdete i v naší fotogalerii.


 
 
Fotogalerie:   WTCC v Brně 2008 , sobota objektivem Hanky Novákové

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose