www.car.cz
 

Igor Drotár a David Komárek na červencové Horácké rallye se speciály WRC !!!
     26.6.2009 00:22 - tisková zpráva


LIQUI MOLY RACING TEAM NASADÍ NA HORÁCKÉ RALLY DVA SPECIÁLY WRC

Na 20. ročník Horácké rally Třebíč, která se pojede 18. 7. 2009 a bude součástí seriálu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally, nasadí LIQUI MOLY Racing Team dva vozy specifikace WRC.

V prvním voze v barvách výrobce olejů, aditiv a autokosmetiky LIQUI MOLY, pocházející z dílny Věroslava Cvrčka, se představí slovenská dvojice Igor Drotár a Vlado Bánoci z Prešova. Ti startující mistrovství Slovenska a českých sprintech. Např. v loňském roce skončili v českém sprintovém mistrovství na sedmém místě a vyhráli skupinu S. Škodu Octavii WRC představil letos Igor Drotár na 28. ročníku Zámeckého vrchu MANN-FILTER 2009 v Náměšti nad Oslavou, kde byl ozdobou závodu a svými průjezdy nadchl a pobavil diváky kolem trati.

Také druhý vůz bude Škoda Octavia WRC zapůjčena od Karla Trněného. Tu bude pilotovat domácí jezdec z Okříšek, David Komárek, který se na trať rally vrátí po dvou letech (naposled startoval v roce 2007 na Thermica Rally Lužické hory) a poprvé okusí startovat s vozem specifikace WRC. „Na soutěž se velice těším, bude to pro mě po delší době návrat do rally a věřím, že si dobře zazávodíme“ sdělil své první dojmy po dojednání startu, David Komárek. Na postu spolujezdce se představí Tomáš Rojka, pro kterého bude Horácké rally premiérovým podnikem.

Manager teamu Marek Rybníček dodal: „Na domácí rally, která se uskuteční jen pár kilometrů od sídla naší společnosti MANN+HUMMEL, chceme udělat co největší propagaci našim značkám. Igor Drotár je stálým jezdcem LIQUI MOLLY Racing Teamu v rally a s Davidem Komárkem jsem se dohodl na angažmá na tuto soutěž.

Věřím, že obě posádky speciálů WRC přispějí ke zkvalitnění startovního pole a svými atraktivními průjezdy pobaví všechny diváky kolem trati jubilelní Horácké rally“.


Tisková zpráva Liqui Moly Racing Teamu


 
 
Fotogalerie:   Hustopeče 2009 objektivem Romana Kašpárka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose