www.car.cz
 

Kopná 2009 oficiálně : Roman Kresta pojede s Fabií WRC a s Kašpárkem juniorem
     29.6.2009 11:36 - tisková zpráva


Kresta na Kopné s překvapením - Škodou Fabií WRC

V posledních dnech se zejména v elektronických médiích a na internetových diskusních fórech vyrojilo hned několik spekulací ohledně startu úřadujícího mistra a vedoucího jezdce průběžné klasifikace MMČR v rally Romana Kresty na populárním Impromat Rallysprintu Kopná, jehož 17. ročník se odehraje 4. července 2009.

Rodák z nedaleké Trnavy i letos v okolí Slušovic startovat bude a to díky podpoře jeho osobních reklamních partnerů - holdingu Enteria a pana Libora Josky, se kterými Roman Kresta dlouhodobě spolupracuje.

Není pochyb, že start Romana Kresty v jeho domácím prostředí bude pro fanoušky podél trati tím správným lákadlem. Stejně jako v loňském roce, také letos Roman Kresta s partnery pro příznivce soutěží připravili překvapení.

Peugeot 207 S2000, jenž Roman v letošním roce po tratích MMČR vodí, bude v termínu Rallysprintu Kopná soutěžit s posádkou Jiří Tošovský - Petr Gross v Mitropa Cupu v Mariboru. Roman tak po několikaleté přestávce usedne do vozu Škoda Fabia WRC. Novinkou však nebude pouze vůz Škoda Fabia WRC, který pochází z dílem holandského pilota Erika Weverse, ale také to, že na sedadlo vedle Kresty usedne nováček v rallysportu Tomáš Kašpárek.

(pozn: nejedná se o jmenovce, syna Milana Kašpárka z týmu Eccehomo !!)

Mladý Tomáš Kašpárek se totiž již brzy chystá vstoupit do českých soutěží a díky dlouholetému přátelství mezi jeho otcem a Romanem Krestou vzešla myšlenka na tento ojedinělý start.

Tomáš Kašpárek se tak bude mít možnost hned od počátku učit od těch nejlepších a jeho úkolem bude si při Rallysprintu Kopná vše pořádně osahat a vyzkoušet. Seznámit se především s tím, jak to při opravdové rally v týmu i na trati funguje.

Roman Kresta a Tomáš Kašpárek zvou příznivce rallye 4. července do okolí Slušovic a přejí všem jen ty nejpříjemnější motoristické zážitky při sledování XVII. ročníku Rallysprintu Kopná.

PR

oficální stránky R.Kresty: http://cz.roman-kresta.com/


 
 
Fotogalerie:   Erzetka Rokycany 2009, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose