www.car.cz
 

Vršeckého vítězná série prodloužena : zlato také v sobotu v Barceloně !!
     5.7.2009 09:13 - tisková zpráva


Ani v pátém závodním víkendu v řadě neodjede David Vršecký z Barcelony bez vítězství. Mistr Evropy dnes totiž exceloval v úvodním pohárovém závodě, ve kterém si dojel pro první místo! Markus Bösiger skončil pátý. Přitom začátek závodního víkendu měl k ideálnímu stavu hodně daleko. Po dvou druhých časech z volných tréninků zachraňoval David třetí místo v měřené dvacetiminutovce v hodině dvanácté.

"Na konci prvního kola mě přibrzdil Antonio. Vysvětloval mi cosi o tom, že si náhlým brzděním v závěru kola chtěl vytvořit lepší pozici pro další průběh tréninku," vysvětloval David na konci tréninku. "Naštěstí je Barcelona okruhem, na kterém se dá předjíždět. Ve druhé řadě pohárového závodu pak zůstal Vršecký osamocen, na start se totiž nedostavil v důsledku opravy motoru původně čtvrtý Rakušan Allgauer. David přesto skvěle odstartoval a záhy se dostal před Albaceteho, který se postrkoval s Hahnem. V té chvíli měl před sebou pouze německého jezdce.

"Taktika byla stanovena tak, že nebudu do Jochena bušit, jako v neděli v Nogaru, ale připravím si pořádně útok," prozradil David po závodě. Ve třináctém kole se pak rozhodl po dvou zkušebních pokusech o atak, který vyšel "Pohoda a maximální spokojenost. Věřím si i na závod s hendikepem."

Markus Bösiger opět bojoval spíše sám se sebou, než se soupeři. Po pátém čase z měřeného tréninku zopakoval stejné umístění i v pohárovém závodě. "Oliver se nějak nemohl dočkat začátku, takže mě na startu trochu posunul. Rázem jsem byl devátý a musel bojovat. Takže nakonec jsem celkem spokojený."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Truckerské Nogaro 2009 podruhé, foto Buggyra

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose