www.car.cz
 

I motoristické legendy se objeví o víkendu na kopci u Berouna
     8.7.2009 18:59 - tisková zpráva


I legendy našeho autosportu mužete obdivovat o víkendu na kopci u Berouna

Pozvánka do Berouna

Miroslav Adámek, Josef Srnský, Jiří Hák, Jiljí Chmelař, Zděnek Ponec, Antonín Muzikant, František Fadrný... všechny tyto legendy našeho autosportu mužete obdivovat, přijedete-li se podívat ve dnech 11-12.7 na závody do vrchu ÚAMK do Berouna, a jistě nebudete zklamáni. Ze současných jezdců se budou prezentovat Martin Kožmín, Jiří Jírovec, Karel Patočka, Jiří Vlček, Josef Čermák, Vladimír Liška, David Nešpor, Pavel Šofr atd.

Do celkového počtu 155 !!! přihlášených jezdců je doplní kmenoví účastníci seriálu, z nichž špičky mohou s těmito velkými jmény motosportu vyrovnaně zápolit o zlomky sekund.Na startu se objeví i nováčci.

I pro fanoušky závodní techniky je ve startovním poli mnoho zajímavých vozů, hlavně z historie,kde je již k dnešku registrováno 37 jezdců!!! Jen pouhý výtah rozplesá srdce každého milovníka historických vozů - Lada VFTS, Datsun 240Z, Škoda 130RS /LR/, Morris Cooper, BMW 635CSi /2002/, Audi Quattro, Alpine A110, Ford Capri, Porsche 911, Fiat X1/9 Bertone a spousta dalších.

Ani současná technika nepřijde zkrátka. Dojde k dalšímu souboji japonských ikon motosportu, Subaru Impreza a Mitsubishi Lancer, v různých stupních úprav. I příznivci dalších značek si jistě najdou tu svou, které mohou držet palce.

Pro diváky, kteří se nespokojí se sledováním závodu z vyhrazených diváckých míst a měli by zájem o nevšední zážitek, bude připraven vrtulník za velmi zajímavé ceny. V jednání jsou i horkovzdušné balóny.

Akce začíná v sobotu i neděli od 8h tréninky a cca od 13,30h vlastním závodem. Zázemí akce je tradičně v obci Železná, v cíli závodu. Veškeré informace jsou na www.edda.cz

PR

 


 
 
Fotogalerie:   Michal Pavlík s Morganem Roadster podruhé, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose