www.car.cz
 

Mistr Evropy Vršecký v Barceloně poprvé objektem zájmu dopingových komisařů !
     8.7.2009 19:23 - tisková zpráva


Vršecký v Barceloně poprvé v průběhu své truckové kariéry objektem zájmu dopingových komisařů !

Davidovi chyběla nějaká hezká komisařka!

Velmi zajímavou zkušenost má za sebou David Vršecký. V sobotu v Barceloně se totiž úřadující mistr Evropy stal poprvé v průběhu své truckové kariéry objektem zájmu dopingových komisařů.

Podle Davida se jednalo o předem pečlivě naplánovanou akci. Po závodě bylo trio nejrychlejších jezdců posláno na dopingovou kontrolu automaticky, dalších pět jezdců bylo vybráno namátkově. "Zpočátku jsem z toho byl tak trochu vyjevený. Ale nebyl jsem sám. Pohled na osm zpocených chlapů držících v rukou jakési nádoby byl vcelku zajímavý. Hlavně v kabině trucku bylo 70 stupňů Celsia, takže dostat ze sebe tekutinu nebylo až tak jednoduché. Ještě jsem se zeptal, jestli se jedná o test na alkohol, drogy nebo anabolika.

Dostalo se mi strohé odpovědi, že na všechno," popisuje Vršecký první fázi kontroly.

Pak musel odejít v doprovodu dopingového komisaře na toaletu za účelem naplnění nádobky močí. "Ten chlap mi moc neseděl, takže jsem se optal, jestli by se mnou nešla nějaká hezká komisařka? Nikdo se se mnou na toto téma ovšem nebavil."

Výsledky dopingového testu budou známy do dvou týdnů. David je však více, než na 100% přesvědčený o své nevině.

"Jsem absolutně čistý, takže se ničeho nebojím."

Buggyra


 


 
 
Fotogalerie:   Barcelona 2009 a opět zlatá Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose